Στην …τελική ευθεία το «Vargas Antaios Run»

Στην …τελική ευθεία το «Vargas Antaios Run»

Στην …τελική ευθεία το «Vargas Antaios Run»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 368 ΦΟΡΕΣ

Ο αγώνας δρόμου 10χλμ. θα γίνει στην Κρεμαστή και φέτος, την Κυριακή 15 Μαρτίου, σαφώς ανανεωμένος σε σχέση με την περσινή πρώτη διοργάνωση

Μετά την περσινή απίστευτη ανταπόκριση από τους δρομείς του νησιού μας, θα διοργανωθεί και φέτος το «Vargas Antaios Run» στην Κρεμαστή για την απόσταση των 10χλμ.

Τον δημοφιλή αυτόν αγώνα διοργανώνει ο Ανταίος με την ΕΑΣ Δωδεκανήσου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΔΟΠΑΡ και τη δημοτική κοινότητα Κρεμαστής την Κυριακή, 15 Μαρτίου. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι εκεί όπου βρίσκεται η βιβλιοθήκη Κρεμαστής με αναστροφή 50μ. πριν το καφενεδάκι.

Οι δρομείς λοιπόν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε έναν πολύ γρήγορο αγώνα 10 χιλιομέτρων που θα καταρρίψουν τα προσωπικά τους ρεκόρ, ενώ οι νέοι αθλητές μπορούν να τερματίσουν αυτή την απόσταση μ’ έναν πολύ καλό χρόνο γι’ αρχή. Αυτό γίνεται γιατί ο αγώνας έχει τα τρία «F», σύμφωνα με τους διοργανωτές: Fast-Flat and Fun. Είναι Fast γιατί έχει λίγες στροφές στη διαδρομή, είναι Flat λόγω χαμηλής υψομετρικής διαφοράς και είναι Fun λόγω του ότι η διοργάνωση προσπαθεί μέσα στον αγώνα να δώσει μία «νότα» που θα ωθήσει τους συμμετέχοντες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους!

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές κι αθλήτριες ηλικίας από δεκαπέντε ετών, να έχουν γεννηθεί δηλαδή από το 2015 και πριν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης μαθητές- μαθήτριες, αλλά και ανεξάρτητοι δρομείς, χωρίς δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Τη διαδρομή αυτήν μπορούν ν’ απολαύσουν μέσα από τη συμμετοχή τους αθλητές - αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία - μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, όπως ορίζεται στην τελευταία υπουργική απόφαση και στους οποίους - ες έχει εκδοθεί δελτίο αθλητικής ιδιότητας, ανεξάρτητα εάν ανήκουν σε σωματείο της διοργανώτριας Ε.Α.Σ και των Ε.Α.Σ. που συμμετέχουν στον όμιλο ή είναι αθλητές – αθλήτριες σωματείων από άλλες περιοχές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο κατάστημα Vargas Sport ( Καναδά 54) ή καλώντας στο 6946565882.

Για τον αγώνα θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση από τον Σύνδεσμο Κριτών Δωδεκανήσου. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ενώ ενστάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 30 λεπτών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των τριών πρώτων νικητών και νικητριών, καταβάλλοντας το αντίστοιχο παράβολο, σύμφωνα και με τον νόμο.

Ενστάσεις για τα συνολικά αποτελέσματα μπορούν να γίνουν εντός πέντε ημερών από τη δημοσίευσή τους.

Ο αγώνας θα γίνει σύμφωνα με τους κανονισμούς 2018-2019 του ΣΕΓΑΣ και οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή του αγώνα και του τεχνικού εκπροσώπου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τον αλυτάρχη.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!