Η νέα «κανονικότητα» στο τοπικό ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου

Η νέα «κανονικότητα» στο τοπικό ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου

Η νέα «κανονικότητα» στο τοπικό ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 122 ΦΟΡΕΣ

Η ΕΠΣΔ αναμένει οδηγίες σχετικά με τη μη παρουσία θεατών στα γήπεδα αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Το σενάριο που λέει ότι και τα τοπικά πρωταθλήματα θα διεξαχθούν την προσεχή αγωνιστική περίοδο χωρίς την παρουσία του κόσμου, αρχίζουν και επεξεργάζονται πάρα πολύ σοβαρά στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (ΕΠΣΔ).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην Ένωση θεωρούν μάλιστα δεδομένο ότι αυτό θα είναι κάτι που ίσως «τραβήξει» και πολύ μακριά, μέχρι να βρεθεί το φάρμακο αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Είναι κάτι δηλαδή που ενδεχομένως να βάλει τις ομάδες σε ένα εντελώς διαφορετικό καθεστώς από τα συνηθισμένα μιας και θα πρέπει να ξεχάσουν τις όποιες απολαβές είχαν από την είσοδο των γηπέδων τους.
Τώρα, το πώς θα εφαρμοστεί αυτό στα γήπεδα που δεν διαθέτουν εξέδρες και έχουν γύρω γύρω χωράφια, είναι κάτι που περιμένει να μάθει με αγωνία και η ίδια η ΕΠΣΔ η οποία τηρεί στάση αναμονής και περιμένει τις σχετικές οδηγίες από τους αρμοδίους.

Στο μεταξύ, το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα πρέπει να διέπουν τα γήπεδο προκειμένου να είναι εφικτό να γίνονται επίσημα παιχνίδια αλλά και προπονήσεις.

Είναι ένας ακόμα «πονοκέφαλος» μιας και όλα αυτά αναγκάζουν τις ομάδες να αλλάξουν την καθημερινότητά τους και να ακολουθήσουν κάποιες διαδικασίες οι οποίες προφανώς θα είναι και χρονοβόρες και κοστοβόρες.
Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι μπαίνουμε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή στην οποία όλοι οι παράγοντες καλούνται να προσαρμοστούν προκειμένου τα σωματεία τους να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας