Απόλλων Καλυθιών: Τα …μάζεψε ο Κοντός και παραμένει πρόεδρος!

Απόλλων Καλυθιών: Τα …μάζεψε ο Κοντός και παραμένει πρόεδρος!

Απόλλων Καλυθιών: Τα …μάζεψε ο Κοντός και παραμένει πρόεδρος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Άλλαξε την απόφασή του και μετά από πιέσεις παρέμεινε στη θέση του. Αντιθέτως, παρελθόν αποτελεί ο αντιπρόεδρος Μανώλης Συμιακός

Οριστικά παραμένει στον προεδρικό θώκο του Απόλλωνα Καλυθιών ο Μιχάλης Κοντός!

Αν και αρχικά είχε παραιτηθεί, εντούτοις μετά από μια …μαραθώνια συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, τα …μάζεψε και αποφάσισε να πάρει πίσω την απόφασή του παραμένοντας στη θέση του.

Βέβαια την απόφαση της στροφής 180 μοιρών την είχε ήδη πάρει από το απόγευμα (όπως γράφαμε και χθες), πριν το συμβούλιο δηλαδή και απλώς αργότερα έγινε και επίσημα. Αντιθέτως, επέμενε στην παραίτησή του ο αντιπρόεδρος Μανώλης Συμιακός ο οποίος και αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ζήτησαν να πέσουν οι τόνοι κρίνοντας πως δεν είναι προς όφελος του συλλόγου και ζήτησαν και από τους δυο να παραμείνουν κανονικά στη θέση τους προκειμένου να μην διαταραχθεί περισσότερο η ηρεμία και να μπορέσει να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Προτεραιότητα ο Ζούνης
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, προτεραιότητα της διοίκησης σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του προπονητή είναι ο Παναγιώτης Ζούνης για τον οποίο, όπως όλα δείχνουν, υπάρχει η επιθυμία για να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Η παρουσία του εξάλλου στο πρωτάθλημα της φετινής χρονιάς ήταν πολύ καλή και οπωσδήποτε έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή παρουσία η ομάδα στηριζόμενη και σε αρκετούς νεαρούς. Η φιλοσοφία ενόψει της νέας χρονιάς δεν θα διαφοροποιηθεί και θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους