Από το φράγμα υδροδοτείται η παραλιακή περιοχή των Αφάντου

Από το φράγμα υδροδοτείται  η παραλιακή περιοχή των Αφάντου

Από το φράγμα υδροδοτείται η παραλιακή περιοχή των Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 935 ΦΟΡΕΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες από τη ΔΕΥΑΡ

Με το φράγμα Γαδουρά συνδέθηκαν, εδώ και μία εβδομάδα, οι περιοχές της δημοτικής κοινότητας Αφάντου στην παραλιακή ζώνη, όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του:
«Στη ΔΕΥΑΡ που ανασυγκροτείται και εκσυγχρονίζεται καθημερινά, πολλά πράγματα γίνονται αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Εδώ και μια εβδομάδα, όλες οι περιοχές της Κοινότητας Αφάντου, που βρίσκονται κάτω από την Εθνική οδό (παραλιακή ζώνη) από τα Κολύμπια έως και το Γκολφ, υδροδοτούνται από το Φράγμα Γαδουρά και συγκεκριμένα από τη δεξαμενή των Κολυμπίων».

Σύμφωνα με τον κ. Καμπουράκη, περιοχές όπως η Τραπεζία, «που μέχρι τώρα, έλεγαν το νερό νεράκι και το κουβαλούσαν με βυτία, σήμερα έχουν άφθονο και υγιεινό νερό». Το ίδιο συμβαίνει και με μεγάλο τμήμα του οικισμού των Αφάντου. Κάθε μέρα κι ένα τμήμα του οικισμού προστίθεται στη νέα πηγή τροφοδοσίας. Κάθε μέρα και μια γεώτρησή μας σβήνει, μιας και δεν είναι πια απαραίτητη.

Αναφέρει, επίσης, ότι σύντομα η ΔΕΥΑΡ θα αποκαταστήσει το κατεστραμμένο από πέρυσι αρδευτικό κανάλι που μεταφέρει το νερό των Επτά Πηγών στον κάμπο των Κολυμπίων. Ακόμη, σημαντικό είναι ότι οι υδρονομείς έχουν προσληφθεί και είναι στα πόστα τους σε όλο το νησί, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας. «Κάθε μέρα κερδίζεται μια μάχη, κάθε μέρα βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας», καταλήγει ο κ. Καμπουράκης.

Διαβάστε ακόμη

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Νέες αρμοδιότητες στον Κ. Μενεγάκη

Στη Ρόδο για το Κτηματολόγιο και τα δικαστήρια ο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Γνωμοδότηση της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το Τ.Α.Π. στη Ρόδο

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου