Πλακίδας και Αρφαράς οι βασικοί στόχοι του Απόλλωνα Καλυθιών!

Πλακίδας και Αρφαράς οι βασικοί στόχοι του Απόλλωνα Καλυθιών!

Πλακίδας και Αρφαράς οι βασικοί στόχοι του Απόλλωνα Καλυθιών!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 158 ΦΟΡΕΣ

Θα κάνουν προσπάθεια να τους κρατήσουν στην ομάδα μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Ζούνη

Οι Μάριος Πλακίδας και Νίκος Αρφαράς είναι δυο από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες του Απόλλωνα Καλυθιών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Είναι και επιθυμία του προπονητή να παραμείνουν στο ρόστερ οπότε και η διοίκηση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να τους κρατήσει στην ομάδα. Και οι δυο είχαν προσφέρει σημαντική βοήθεια στον σύλλογο και έτσι άπαντες επιθυμούν να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας. Το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να γίνει επαφή μαζί τους προκειμένου να τους γίνει και επίσημη πρόταση.

Ανανέωσε ο Ζούνης
Με τον Παναγιώτη Ζούνη στην τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλων Καλυθιών. Η διοίκηση του συλλόγου, μετά από συνάντηση που είχε μαζί του αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία τους καθώς επήλθε πλήρης συμφωνία στις απόψεις τους για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ο κ. Ζούνης ξεκινάει άμεσα δουλειά προκειμένου να «χτίσει» το ρόστερ της νέας χρονιάς το οποίο θα έχει και πάλι έντονο το στοιχείο των νεαρών ποδοσφαιριστών, κάτι που ο κ. Ζούνης θεωρεί πολύ σημαντικό. Εξάλλου, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πρωταθλήματος, με αυτή τη συνταγή ο Απόλλωνας κατάφερε να κάνει τη διαφορά και είχε πολύ μεγάλο μερίδιο και ο Ζούνης.

Ενίσχυση και στο συμβούλιο
Μετά την μπόρα επήλθε η ηρεμία. Από εκεί που όλα ήταν έτοιμα να …τιναχτούν στον αέρα, απ’ ό,τι φαίνεται επικράτησε η σύνεση και έτσι ο σύλλογος όχι απλώς λειτουργεί κανονικά αλλά ενισχύθηκε και σε διοικητική επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Σαρίκας αλλά και ο Κώστας Σωτηράκης αποφάσισαν να εισχωρήσουν στο Δ.Σ. και να συνδράμουν στη μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή