Στο απροχώρητο έχει φθάσει η κατάσταση στο Γεννάδι

Στο απροχώρητο έχει φθάσει η κατάσταση στο Γεννάδι

Στο απροχώρητο έχει φθάσει η κατάσταση στο Γεννάδι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1401 ΦΟΡΕΣ

Έντονες διαμαρτυρίες από κατοίκους του χωριού

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Γενναδίου, η άθλια εικόνα που παρουσιάζει σε πολλά σημεία ο οικισμός, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζει σήμερα «Η Ροδιακή».

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά μιλώντας στη «Ροδιακή» αρκετοί από τους αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής, η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, χωρίς κανείς να δείχνει ενδιαφέρον για την επίλυση των σοβαρών αυτών προβλημάτων.

Τα «βέλη» τους στρέφονται τόσο απέναντι σε εκείνους που δεν σέβονται τον τόπο στον οποίο ζουν και δραστηριοποιούνται, όσο και απέναντι στις αρμόδιες υπηρεσίες για το επίπεδο της (ανύπαρκτης) καθαριότητας.

Σημειώνουν δε την προβληματική κατάσταση με τις εγκαταλελειμμένες παράγκες που υπάρχουν παντού και αποτελούν σοβαρή εστία μόλυνσης και τα αδόμητα οικόπεδα μέσα στο Γεννάδι που δεν έχουν καθαριστεί από τους ιδιοκτήτες τους, αλλά αντίθετα πολλά από αυτά έχουν μετατραπεί σε χωματερές.

Αυτό το τελευταίο θεωρούν ότι είναι και το πιο ανησυχητικό, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην «καρδιά» του χωριού, ακριβώς δίπλα από κατοικίες.

Επιπλέον, ένα ακόμα ζήτημα το οποίο έχει εξοργίσει τους κατοίκους της περιοχής, είναι τα «γυμνά» καλώδια που κρέμονται από τις δημόσιες κολώνες ηλεκτροφωτισμού στον δρόμο μάλιστα που οδηγεί προς το καινούργιο δημοτικό σχολείο. Εκεί απ’ όπου δηλαδή περνούν καθημερινά δεκάδες γονείς και παιδιά.

Επισημαίνουν, τέλος, το γεγονός ότι το Γεννάδι θα μπορούσε να αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό και για οικογενειακές διακοπές, αλλά μόνο ως τέτοιος δεν ενδείκνυται με την κατάσταση που επικρατεί…

Διαβάστε ακόμη

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη

Ο Γιώργος Παυλούς, πρόεδρος της "Κολοσσός 2047", ορίστηκε εντεταλμένος Μεσαιωνικής Πόλης

Γ. Νικητιάδης: «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ – Στο “κενό” οι υποσχέσεις της κυβέρνησης»

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το ΚΕΚ Γεννηματάς στηρίζουν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα νέα ψηφιακά μέσα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο