Φυτεία με χασισόδεντρα στην Κω

Φυτεία με χασισόδεντρα στην Κω

Φυτεία με χασισόδεντρα στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1130 ΦΟΡΕΣ

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης είχε δημιουργήσει 54χρονος σε ορεινή περιοχή στην Κω, από τα οποία έπαιρνε τα φύλλα και τα αποξήρανε μέσα σε σκηνή που είχε στήσει στο σημείο!

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε προχθές το πρωί μετά από συντονισμένη επιχείρηση που στήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κω, την ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. του νησιού αλλά και το Λιμεναρχείο Κω και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 54χρονου και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη!
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω εντόπισαν σε δύσβατη ορεινή περιοχή στον Κέφαλο της Κω, δίπλα σε ρεματιά με νερό (υπάρχει μικρό ποτάμι), τη φυτεία αποτελούμενη από 36 δενδρύλλια κάνναβης.

Μάλιστα ο «υπεύθυνος» της φυτείας, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, είχε διαμορφώσει κατάλληλα το χώρο, σε δύο επίπεδα, και είχε φυτέψει διατηρώντας τη μεταξύ τους απόσταση, τα δενδρύλλια τα οποία είχαν ύψος ένα μέτρο.
Επίσης σε κοντινό σημείο από τα δενδρύλλια υπήρχε στημένη και μία σκηνή, από αυτές που χρησιμοποιούνται για τις κατασκηνώσεις.
Οι αστυνομικοί έθεσαν σε επιτήρηση τη συγκεκριμένη περιοχή και διαπίστωσαν ότι ο 54χρονος ήταν αυτός που φρόντιζε τα δενδρύλλια.

Έτσι προχθές το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους στην ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. αλλά και με τη συνδρομή του προσωπικού του Λιμεναρχείου Κω, έκαναν «έφοδο» στην περιοχή που ήταν η φυτεία και συνέλαβαν τον 54χρονο.
Από την επιχείρηση κατασχέθηκαν:
• 36 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ένα μέτρο και πέντε εκατοστά
• 629 γραμμάρια φύλλα κάνναβης
• 3,53 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα φύλλα κάνναβης, ο 54χρονος τα είχε απλωμένα μέσα στη σκηνή που ήταν τοποθετημένη στο χώρο, προκειμένου να αποξηρανθούν.
Σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου