Πανελλαδικές 2020 - Οι βαθμολογίες των υποψηφίων από τα Λύκεια της Ρόδου

Πανελλαδικές 2020 - Οι βαθμολογίες  των υποψηφίων από τα Λύκεια της Ρόδου

Πανελλαδικές 2020 - Οι βαθμολογίες των υποψηφίων από τα Λύκεια της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 30072 ΦΟΡΕΣ

Τα ονόματα των νέων φοιτητών από τα σχολεία του νησιού μας

Δικαιωμένοι για τον αγώνα που έδωσαν και το αποτέλεσμα που κατάφεραν τελικά παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που πέρασαν, δηλώσαν τα παιδιά από τα Λύκεια της Ρόδου, που διεκδίκησαν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Παιδείας.


Κατά γενική εκτίμηση, οι επιδόσεις των υποψηφίων από τα Λύκεια του νησιού μας, ήταν πάρα πολύ καλές, παρά τις δυσκολίες που παρουσίασαν και φέτος τα περισσότερα από τα πεδία στα οποία δοκιμάστηκαν και ειδικά τα μαθήματα της Έκθεσης, της Χημείας και των Μαθηματικών.

Μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» πολλά από τα παιδιά αυτά από τα σχολεία της Ρόδου που από τον Σεπτέμβριο θα είναι πλέον φοιτητές, εξέφρασαν την ανακούφισή τους για το γεγονός ότι τερματίστηκε ένα μεγάλο μέρος της αγωνίας που βίωσαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, στηρίζοντάς τους σε αυτή την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία για τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων των βαθμολογιών, ήταν κι εφέτος ιδιαίτερα δύσκολη και πολύπλοκη, καθώς λόγω της νέας νομοθεσίας που εφαρμόζει, το υπουργείο Παιδείας, κανένας φορέας και καμία υπηρεσία δεν έδωσαν αναλυτικά στοιχεία για τις επιδόσεις των μαθητών.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι πρακτικά πολλοί από τους μαθητές που είχαν αντίστοιχες ή και καλύτερες ακόμα επιδόσεις από τα παιδιά που μπορέσαμε να εντοπίσουμε, δεν περιλαμβάνονται στο σημερινό ρεπορτάζ.
Αυτό πάντως μπορεί να γίνει συμπληρωματικά, (εφόσον και τα ίδια τα παιδιά το επιθυμούν) με μια απλή επικοινωνία της εφημερίδας και συγκεκριμένα καλώντας στα γραφεία σύνταξης και στο τηλέφωνο 22410-24610.
Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παιδιά που έδωσαν αυτό τον αγώνα και μπήκαν σε αυτή την πρωτοφανή δοκιμασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι άξιοι επαίνων και συγχαρητηρίων. Μπροστά τους ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος ευκαιριών και δημιουργικών αναζητήσεων με χιλιάδες νέες ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Κατά σχολείο, τα παιδιά που συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες, είναι τα εξής:

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ

Ανέζα Αντωνάτου
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.800 μόρια

Σπουδών Υγείας
«Είμαι απίστευτα ικανοποιημένη. Πραγματικά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δικαίωσε τους κόπους όλης της σχολικής μου πορείας. Περάσαμε μία χρονιά με πρωτόγνωρες συνθήκες, είχαμε μεταβολές στην ύλη, με χωρίς φυσική επαφή με τους καθηγητές μας από τους οποίους και αντλούσαμε κουράγιο. Ευτυχώς όμως τα καταφέραμε! Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους καθηγητές μου, οι οποίοι ήταν δίπλα μου σε κάθε στιγμή, με ενθάρρυναν καθώς φυσικά και την οικογένειά μου. Στοχεύω στην Ιατρική και ευελπιστώ ότι έχω πετύχει τον στόχο μου».

Δέσποινα Μαρτάκη
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.400 μόρια
Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

«Είιμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα και ακόμα πιο χαρούμενη που τελείωσε αυτή η χρονιά. Η συγκεκριμένη χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη αλλά προσωπικά η πανδημία με βοήθησε να προγραμματίσω καλύτερα το διάβασμά μου και να επικεντρωθώ στον στόχο μου. Παρ' όλο που τα θέματα στην κατεύθυνση μου ήταν βατά θα ήθελα να ευχαριστήσω το σχολείο μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν τόσο σε όλον αυτόν τον αγώνα».

Δανάη Μανιαδάκη
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.203 μόρια
Σπουδών Υγείας

«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί η προσπάθειά μου ανταμείφθηκε. Εξεταζόμουν για δεύτερη χρονιά και τα θέματα ήταν εξίσου απαιτητικά με πέρυσι. Παρόλα αυτά, κατόρθωσα να αντεπεξέλθω και εύχομαι η εισαγωγή μου στην Ιατρική σχολή να είναι εφικτή. Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά»!


Άννα Μιχοπούλου
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.200 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Η χαρά της επιτυχίας είναι μεγάλη. Ωστόσο το σύστημα είναι ψυχοφθόρο και σαθρό από τη βάση του και επείγει ριζικών αλλαγών.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές!
Ευγνωμονώ τον Θεό, την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξη»!


Νικολέττα – ΣτεφανIα Φώτη
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.125 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Δεν το έχω ακόμη συνειδητοποιήσει! Σίγουρα νιώθω ανακούφιση, όλες οι προσπάθειες και οι θυσίες έχουν ανταμειφθεί! Στόχος μου είναι η σχολή Ψυχολογίας στην Αθήνα.
Σε ό,τι αφορά την πανδημία, μας έβγαλε όλους από το πρόγραμμά μας αλλά το ότι είχαμε ελεύθερο χρόνο, ευνόησε τους μαθητές που στόχευαν σε υψηλές σχολές αλλά για αυτούς που δεν κράτησαν το πρόγραμμά τους ήταν δυσκολότερα.
Επίσης επειδή τα μαθήματα ήταν διαδικτυακά θεωρώ ότι ήταν κουραστικά.
Αναφορικά με τα μαθήματα, η έκθεση δεν είχε κάτι δύσκολο, αλλά είχε θέματα που ζητούσαν την προσωπική μας άποψη και μετά όλο αυτό ήταν πώς θα το έκρινε ο κάθε εξεταστής. Τώρα όλα αυτά τα αφήνω πίσω και ξεκινάω διακοπές».

Γεώργιος – Αθανάσιος
Σαβέλος
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.000 μόρια

«Είμαι χαρούμενος, ήταν η δεύτερη χρονιά για μένα, φυσικά θυσίασα πράγματα και πιστεύω ότι έχω πετύχει ένα μέρος του στόχου μου που είναι η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη λόγω της πανδημίας και δυσκολευτήκαμε αρκετά να προσαρμοστούμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε!».

Ευγενiα – Ειρήνη Μεταξάκη
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.900 μόρια
Σπουδών Υγείας

«Τα αισθήματα είναι ανάμεικτα για όλους μας αυτή τη στιγμή. Ναι μεν, υπάρχει η ανακούφιση ότι ο αγώνας που δώσαμε όλη τη χρονιά τελείωσε και ότι σιγά-σιγά επανερχόμαστε στην κανονικότητα, όμως ταυτόχρονα υπάρχει και μεγάλη αγωνία, καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού για πολλούς από εμάς είναι ακόμη αβέβαιο.
Προσωπικά, πιστεύω ότι τα θέματα φέτος και στα τέσσερα μαθήματα ήταν αυξημένης δυσκολίας σε σχέση με αυτά των προηγούμενων ετών καθώς και ότι απαιτούσαν την κριτική ικανότητα του μαθητή, ίσως περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Για τον λόγο αυτό οι μαθητές που έχουν πετύχει στις φετινές εξετάσεις είναι αυτοί που εκτός από υψηλό γνωστικό επίπεδο, κατείχαν και αυτοκυριαρχία τη συγκεκριμένη στιγμή της εξέτασης, ώστε να ανταποκριθούν κατάλληλα. Πρώτος μου στόχος είναι η Ιατρική αλλά θα με ενδιέφερε πολύ και η Φαρμακευτική. Όποιο όμως και να είναι το τελικό μου αποτέλεσμα το σίγουρο είναι ότι δεν θα το είχα καταφέρει χωρίς τη βοήθεια των καθηγητών μου τόσο στο φροντιστήριο όσο και στο σχολείο, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την καθοδήγηση και την υποστήριξη τους, και ένα εξίσου μεγάλο «ευχαριστώ» οφείλω στην οικογένεια μου για την ακούραστη συμπαράστασή της».

Χρήστος Χριστοφορiδης
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.850 μόρια
Θετικών Σπουδών

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που έχω καταφέρει τους στόχους μου. Περίμενα αυτό το αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι είχα δουλέψει πολύ όλη τη χρονιά και είχα πολλή βοήθεια από τους καθηγητές και τους γονείς μου. Τα θέματα, ιδίως στη Γλώσσα ήταν παράξενα, κυρίως το τέταρτο θέμα, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε αλλά σε γενικές γραμμές από τα υπόλοιπα μαθήματα είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Στοχεύω στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Σε ό,τι αφορά την πανδημία, προσωπικά δεν με επηρέασε τόσο. Πολύ περισσότερο με βοήθησε θα έλεγα γιατί είχα περισσότερο χρόνο».


Λουκάς Κολιάδης
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.275 μόρια
Θετικών Σπουδών

«Ως ένας από τους φετινούς υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων πρέπει να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που έλαβα. Πιστεύω και ελπίζω ότι θα εξυπηρετήσουν το ρόλο τους και θα με βοηθήσουν στο μέλλον. Επίσης ελπίζω όσοι συμμετείχαν να είναι εξίσου ικανοποιημένοι. Εύχομαι τα καλύτερα σε όσους πέρασαν από αυτή τη διαδικασία.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια».

Μιλένα Μαρτάκη
1ο ΓΕΛ Ρόδου, 16.450 μόρια
Θετικών Σπουδών

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που τελείωσε αυτός ο αγώνας ο οποίος ήταν αρκετά δύσκολος και κουραστικός για εμένα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά η φετινή όσον αφορά τις συνθήκες και τα θέματα των εξετάσεων τουλάχιστον στη θετική κατεύθυνση. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη στήριξη και τη βοήθεια του σχολείου και των καθηγητών μου, που τους ευχαριστώ πολύ».

2o ΓΕΛ Ρόδου


Φαiδρα Βιτζηλαiου,
2ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.700 μόρια
Tομέας Ανθρωπιστικών Επιστημών

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Θα ήθελα καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως για την προσπάθεια που κάνανε! Προσωπικά έχω ως στόχο τη νομική αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι η υποκριτική και θα προσπαθήσω να τη συνδυάσω με ο,τι κι αν σπουδάσω.
Οι περισσότεροι μου περιέγραφαν τις πανελλαδικές ως κάτι πολύ τρομακτικό και ψυχοφθόρο. Όταν όμως ξεκίνησα αυτή την διαδικασία, αυτόν τον «αγώνα» συνειδητοποίησα πως οι πανελλαδικές δεν ήταν καθόλου όπως τις είχα στο μυαλό μου. Ούτε χρειάστηκε ποτέ να ξενυχτήσω, ούτε πολλά κλάματα και εντάσεις υπήρχαν. Ελάχιστες στιγμές ένιωσα πως φτάνω ψυχολογικά στα όρια μου. Και όλα αυτά, επειδή προσπάθησα να έχω πρόγραμμα. Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή στους επόμενους, είναι να φτιάξουν πρόγραμμα. Το τελευταίο, με βοήθησε και στην καραντίνα. Προφανώς λόγω του κορωνοϊού και γενικά των συμβάντων του 2020 η ψυχολογία μου είχε επηρεαστεί αρνητικά. Όμως το πρόγραμμα και η θετική σκέψη ήταν αυτά που με βοήθησαν να χειριστώ εποικοδομητικά τον άπλετο χρόνο που μου εξασφάλισε η καραντίνα.
Όπως και να έχει, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα, έχω να πω πως η ζωή μας τώρα ξεκινά. Είμαστε επιτέλους ελεύθεροι να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Κι αν η ζωή, μας βάζει εμπόδια, δεν πειράζει. Τα εμπόδια είναι εκεί για να τα προσπερνάμε και να απολαμβάνουμε μετά ακόμα περισσότερο τη νίκη.Έχω να πω πολλά ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές μου. Από την πρώτη δημοτικού ως την τρίτη λυκείου. Γιατί χωρίς αυτούς, δε θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα, ούτε θα είχα φτάσει στο σημείο που βρίσκομαι. Ευχαριστώ ακόμα την οικογένειά μου που με στήριξε σε κάθε μου επιλογή, και τους φίλους μου που μου χάριζαν στιγμές γέλιου και ευτυχίας σε όλη αυτή την πορεία μου! Σας ευχαριστώ»!

Ιωάννα Βογιατζή
2ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.325 μόρια
Tομέας Eπιστημών Yγείας

«Είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα των εξετάσεων και χαρούμενη που τελείωσε αυτή η δύσκολη χρονιά .Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί ένα καλύτερο και λίγοτερο επίπονο σύστημα για τους μαθήτες .»


Βενετσιάνα Πανιέρα
2ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.200 μόρια
Aνθρωπιστικών Σπουδών

«Ήταν μια προσπάθεια, πολύ δύσκολη και περίεργη από άλλες χρονιές (καραντίνα) από την οποία όμως βγήκαμε κερδισμένοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτήν.
Είμαι περήφανη που κατάφερα να τη φέρω σε πέρας. Νομίζω ότι βγήκα πολύ πιο δυνατή μετά από αυτή τη διαδικασία.
Η αλήθεια είναι ότι είδα στα αποτελέσματά μου μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους βαθμολογητές.
Ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές που πραγματικά με στήριξαν και με βοήθησαν. Θέλω επίσης να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και όλη την οικογένεια που ήταν δίπλα μου και με στήριζαν σε αυτή την προσπάθεια! Ιδιαίτερα στη μικρή μου αδελφή που με άντεξε!
Εύχομαι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα.
Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι ήταν ένα σημαντικό βήμα αλλά δεν κρίνεται τίποτα από αυτό, γιατί θα έχουμε άπειρες ευκαιρίες.
Προσανατολίζομαι προς Νομική Κομοτηνής».


Ειρήνη Παυλάτου
2ο ΓΕΛ Ρόδου, 16.575 μόρια
Πεδίο Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Ολοκληρώθηκε μία μεγάλη προσπάθεια και ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου.
Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου, για την καθοδήγησή τους, όλο το διάστημα της προετοιμασίας μου.»

Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα
2ο ΓΕΛ Ρόδου, 14.900 μόρια
Τομέας Επιστημών Υγείας

«Κατάφερα να περάσω στη σχολή που επιθυμούσα και αυτό το οφείλω τόσο στους καθηγητές μου όσο και στην οικογένειά μου οι οποίοι παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς στάθηκαν δίπλα μου».
Aπό το ίδιο σχολείο επίσης η Αντωνίου Μαρκέλα, στον τομέα Υγείας, συγκέντρωσε 17.250 μόρια, ενώ από το πεδίο των Οικονομικών επιστημών, ενώ ο Γιάννης Χαρτοφύλακας, (προηγούμενων ετών) συγκέντρωσε βαθμολογία 17.401 μορίων, στον τομέα Υγείας.

3ο ΓΕΛ Ρόδου


Αναστάσιος Παρίσης
3ο ΓΕΛ Ρόδου, 19.164 μόρια
Σπουδές Οικονομίας και
Πληροφορικής

«Οι πανελλαδικές είναι ένα μακρύ και δύσβατο μονοπάτι που μόνο όσοι το έχουν περάσει μπορούν να το καταλάβουν αλλά η επίγευση και τα συναισθήματα που σε περικλείουν όταν φέρνεις εις πέρας τους στόχους σου, είναι κάτι μοναδικό»!

Ισμήνη Καταβενάκη
3ο ΓΕΛ Ρόδου, 19.000 μόρια
Σπουδές Οικονομίας και
Πληροφορικής

«Ήταν μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, ωστόσο με τη στήριξη της οικογένειας και των καθηγητών μου ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους»!

Ευγενία Παμπίδη
3o ΓΕΛ Ρόδου, 18.500 μόρια
Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής:

«Ήταν μια δύσκολη και ατέλειωτη χρονιά.
Όλοι αγωνιστήκαμε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες και πρωτόγνωρες σε εμάς συνθήκες και γι'αυτό χαίρομαι που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου.
Δεν θα μπορούσα να είχα φτάσει εδώ χωρίς τη στήριξη που είχα από την οικογένειά μου, τους φίλους μου και κυρίως από τους καθηγητές μου».


Ειρήνη – Ευαγγελiα Ζαφiρη
3ο ΓΕΛ Ρόδου, 18.175 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που οι προσπάθειες και η προετοιμασία των τελευταίων χρόνων καρποφόρησαν.
Χρωστάω ευγνωμοσύνη στους καθηγητές και την οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκαν».

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΗΔΙΑΚΗΣ (3ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ) 18.375 μόρια Επιστήμες Υγείας

Το αποτέλεσμα με ευχαριστεί ιδιαίτερα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που δικαιωθηκαν οι κόποι μου. Μεγάλη χρονιά με πολλή κόπο και κούραση αλλά νομίζω το αποτέλεσμα σε ανταμείβει και με το παραπάνω.

Νικόλαος - Ιωαννης Μηνάς
3ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.950 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Η συνολική διαδικασία απαιτούσε μεγάλη αφοσίωση και ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.
Παρ'όλα αυτά, προσωπικά η κατάσταση αυτή με βοήθησε στο να οργανώσω με καλύτερο τρόπο το διάβασμά μου και να εκπληρώσω εν τέλει τον στόχο μου, ο οποίος ήταν να εισαχθώ στο τμήμα της Νομικής.
Σε ό,τι αφορά τα θέματα των πανελλαδικών, μπορώ να πω πως ήταν απαιτητικά, ωστόσο για κάποιον που είχε προετοιμαστεί καλά δεν παρουσίαζαν κάποια τεράστια δυσκολία. Το μοναδικό μάθημα στο οποίο υπήρχαν αρκετές εκπλήξεις ήταν αυτό της Νεοελληνικής Γλώσσας, καθώς αρκετές ερωτήσεις ήταν σχετικά δυσνόητες».


Καθολική Παπαοικονόμου
3ο ΓΕΛ Ρόδου,
17.700 μόρια

«Οι πανελλαδικές ήταν μια εμπειρία τόσο πικρή όσο και γλυκιά. Πικρή γιατί προϋπέθετε μια υπέρμετρη προσπάθεια εκ μέρους όλων των εξεταζομένων.
Γλυκιά γιατί καταλήγεις να περνάς εποικοδομητικό χρόνο με τους συμμαθητές και τους καθηγητές σου και για πρώτη φορά βλέπεις τον εαυτό σου να παλεύει για κάτι που πραγματικά επιθυμεί!
Αποτέλεσε μια διαδικασία που απαιτούσε πολλές θυσίες, σίγουρα, αλλά θεωρούσα σημαντικό να αφιερώνω λίγο από τον ελεύθερό μου χρόνο με την οικογένειά μου και τους φίλους μου.
Ταυτόχρονα όμως αποκτάς μια γεύση της μελλοντικής ζωής σου ως ενήλικας.
Βλέπεις την προσπάθεια τόσων ανθρώπων γύρω σου, συμμαθητών, γονιών και καθηγητών αλλά και του ίδιου σου του εαυτού να αποδίδει και αυτή αποτελεί η πραγματική επιβράβευση».


Παναγιώτης Σεχρεμέλης
3ο ΓΕΛ Ρόδου, 17.525 μόρια
Θετικών Σπουδών

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την επίδοσή μου στις φετινές εξετάσεις και ο στόχος μου για το Πολυτεχνείο πιστεύω ότι έχει επιτευχθεί. Αν και η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, κατάφερα να εκμεταλλευτώ την περίοδο της καραντίνας για να κάνω την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Ορόσημο», τους καθηγητές του σχολείου μου στο 3ο ΓΕΛ Ρόδου καθώς και την οικογένειά μου. Ελπίζω όλοι οι συμμαθητές μου να πετύχουν στις σχολές που θέλουν».

4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Ρόδου


Κωνσταντίνος Καραμούζης
4ο ΓΕΛ Ρόδου, 19.000 μόρια
Σπουδών Υγείας

«Η εφετινή χρονιά αποτέλεσε για όλους μας μια πρόκληση ψυχικής αντοχής και δύναμης. Υγειονομική πανδημία, καινούργια συστήματα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, παράγοντες ομολογουμένως στρεσογόνοι, αποτέλεσαν εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν με το περίσσευμα των ψυχικών δυνάμεων των μαθητών. Σε αυτή την αναταραχή ως μαθητής ενός δημόσιου σχολείου, το οποίο υποτιμάται και λοιδορείται ενίοτε, κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου με άξιους φίλους και βοηθούς τους καθηγητές μου, οι οποίοι μόχθησαν, αγωνίστηκαν και συμπαραστάθηκαν σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε κάθε στιγμή όπου ένα χαμόγελο ένα θετικό νεύμα, ένας καλός λόγος, σε έκανε να καταβάλεις τα μέγιστα για να τερματίσεις σ’ ένα αγώνα δρόμου που κράτησε πολύ. Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τη διευθύντρια του σχολείου μου την κυριά Καραγιαννίδου για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε για να παρέχει σε όλους μας τις άριστες συνθήκες φοίτησής μας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου, οι οποίοι γεμάτοι υπομονή και μεράκι, όλα αυτά τα χρόνια της μαθητικής μου διαδρομής, μου έδωσαν τη δυνατότητα να εξελιχθώ ως προσωπικότητα και ως άνθρωπος. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που μοιράζεται τις αγωνίες μου και στηρίζει διαρκώς τις επιλογές μου με υπευθυνότητα και αγάπη».

Ορνέλα Καλογερή
4ο ΓΕΛ Ρόδου 17.975 μόρια
Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη που τελείωσε όλο αυτό και με το αποτέλεσμα αυτό, γιατί δεν περίμενα να γράψω αυτό που έγραψα.
Θα ήθελα Οικονομική Σχολή Αθηνών αλλά θα δούμε.
Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα. Είχα πολύ άγχος, δεν πίστευα πολύ στον εαυτό μου,. Όμως τελικά μπορούμε να τα καταφέρουμε αν έχουμε στήριξη από τους φίλους και την οικογένειΆ μας!
Είναι πολύ ανακουφιστικό να τελειώνει όλο αυτό»!


Ευδοξiα – Τσαμπίκα Μαμμή
4ο ΓΕΛ Ρόδου 17.800 μόρια
Θετικών Σπουδών

«Αισθάνομαι ανακουφισμένη γιατί είχα πολύ άγχος για το αποτέλεσμα αλλά τελικά είμαι ικανοποιημένη αρκετά. Λίγο η έκθεση μας τα χάλασε αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και πλέον στοχεύω στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές του φροντιστηρίου μας που μας στήριξαν πολύ όλους».

Ροδίων Παιδεία,


Εμμανουήλ Πρωτογεράκης
Ροδίων Παιδεία, 18.552 μόρια
Σπουδών Υγείας

«Παρά τις αμφιβολίες μου και την αυξημένη δυσκολία των θεμάτων με τη στήριξη και την καθοδήγηση των καθηγητών μου τα κατάφερα!
Ευχαριστώ πολύ το σχολείο μου και την οικογένειά μου! Καλό καλοκαίρι, καιρός για λίγη ξεκούραση».

Kωνσταντiνος Ζαχαρiας
Ροδίων Παιδεία, 17.650 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Το σχολικό μας ταξίδι έφτασε στο τέλος του.
Μετά από στιγμές, ευχάριστες και δυσάρεστες, γνώσεις και γνωριμίες με πολλούς ανθρώπους είναι ώρα αυτό το τέλος να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή.
Έχοντας στη διάθεσή μας τα εφόδια του σχολείου μας είμαστε πλέον έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα, ένα βήμα μεγάλο και συχνά δύσκολο, ένα βήμα στην ενήλικη ζωή»!

Μαiρη Λουλούδη
Ροδίων Παιδεία, 17.500 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Η φετινή χρονιά, αν και υπήρξε από τις δυσκολότερες της ζωής μου, συνέβαλε στην αυτοβελτίωση και την ανακάλυψη των ορίων μου, με βοήθησε να εξελιχθώ και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, γι’αυτό και θα μου μείνει αξέχαστη»!


Eλενα Παπαθεοδωράκη
Ροδίων Παιδεία, 17.375 μόρια
Σπουδών Υγείας:

«Η φετινή χρόνια ήταν δύσκολη και απαιτητική, ωστόσο, γεμάτη στόχους και όνειρα.
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά»!

Ιωάννα Φίλη
Ροδίων Παιδεία, 17.100 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Στις πανελλΑΔΙΚΈΣ του 2020 με μεγάλη προσηλωση και επιμονή πέτυχα τον στόχο μου καθώς έγραψα 17.100 μόρια. Πέρα ωστόσο από το αποτέλεσμα η διαδικασία αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς μου έμαθε να ανακαλύπτω τα όρια, τις δυνάμεις και τις ικανότητές μου».


Γεωργία-Άννα Ιορδάνογλου
Ροδίων Παιδεία, 17.066 μόρια Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

«Η πορεία σε ό,τι κάποιος θεωρεί «επιτυχία» είναι πάντα επίπονη. Στη δική μου περίπτωση, είχα συνοδοιπόρους τις καθηγήτριες, τους καθηγητές και το σχολείο μου καθώς και τη συστηματική-οργανωμένη μελέτη. Ευχαριστώ όσες και όσους πίστεψαν σε εμένα και με στήριξαν. Μαζί τα καταφέραμε».


Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος
Ροδίων Παιδεία 15.150 μόρια Ανθρωπιστικών Σπουδών:

«Αφιερώνω τη σημερινή επιτυχία μου σε εσάς τους καθηγητές-ήρωες του σχολείου μας, διότι ποτέ δεν κάνατε εμάς τους μαθητές να αισθανθούμε απλώς σαν ένας αριθμός μέσα στην τάξη. Σας ευχαριστώ που μας διδάξατε μαθήματα που θα τα κουβαλάμε στο ταξίδι της ζωής μας και που μας δώσατε σχολικές στιγμές που θα εκτιμούμε για πάντα! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της οικογένειάς μου που με την υπομονή, το σθένος και την ενέργειά τους με βοήθησαν να αντιμετωπίσω και το δικό μου άγχος. Τους ευχαριστώ όλους πολύ!!!»

Κολλέγιο Ρόδου


Μαρiα Παπαβασιλεiου
Κολλέγιο Ρόδου, 18.725 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Ήταν μια δύσκολη και κουραστική χρονιά. Προσπάθησα όμως να κρατήσω ισορροπίες. Διάβαζα σε λογικά πλαίσια, χωρίς άγχος και ξενύχτια. Υπήρχαν φυσικά και δύσκολες μέρες, αλλά παρέμεινα προσηλωμένη στον στόχο μου και πίστευα στον εαυτό μου. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και φυσικά τους καθηγητές μου που με στήριξαν και ήταν εκεί για εμένα. Καλή επιτυχία στους επόμενους».

Βασιλική Καρατζαφέρη
Κολλέγιο Ρόδου, 18.500 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Είναι γεγονός πως η διαδικασία των πανελλαδικών αποτελεί μια ψυχοφθόρα και άκρως πιεστική περίοδο για όλους του υποψήφιους. Σε τέτοιες καταστάσεις καίριας σημασίας τόσο η ψυχολογική όσο και η πνευματική υποστήριξη από την οικογένεια και τους καθηγητές αποτελεί τον βασικό παράγοντα για την επιτυχία. Ο κάθε υποψήφιος μαθητής αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθειά του, κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους καθηγητές και τους γονείς μου»!


Κωνσταντiνος – Ραφαhλ Μάτσης
Κολλέγιο Ρόδου, 17.925 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Αρχικός μου στόχος αποτέλεσε το τμήμα Νομικής. Είναι γνωστό ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά τόσο για εμένα όσο και για τους συνομηλίκους μου. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος, καθώς η επίδοση μου ήταν ισάξια των κόπων μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπονόμευσα την κοινωνική μου ζωή στο όραμα της κατάκτησης μίας θέσης στη Νομική Σχολή. Ευχαριστώ πολύ το σχολείο, τους καθηγητές και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχαν σε αυτόν τον «αγώνα»!


Βασιλική Μελεούνη
Kολλέγιο Ρόδου 17.300 μόρια
Σπουδών Υγείας

«Είμαι ανακουφισμένη που ολοκληρώθηκε η διαδικασία των πανελλαδικών, η οποία, αναμφίβολα, ήταν δύσκολη. Ευχαριστώ τους καθηγητές και την οικογένειά μου για τη διαρκή στήριξή τους καθ' όλη τη διάρκειά της. Εύχομαι η προσπάθειά μου να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΦΑΝΤΟΥ


Γεώργιος Χατζηχριστοδούλου
ΓΕΛ Αφάντου,
18.275 μόρια

«Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού.
Προσωπικά, έκανα συστηματικό διάβασμα, έχοντας γνώσεις και γερές βάσεις από τις προηγούμενες χρονιές.
Τον ελεύθερό μου χρόνο τον αφιέρωνα παίζοντας πιάνο και σε βόλτες με τους φίλους μου.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Στόχος μου είναι η σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου για τη στήριξη και τη βοηθειά τους».

ΜαρΙα Κατσιδώνη
ΓΕΛ Αφάντου,
17.050 μόρια

«Η χρονιά φέτος ήταν ιδιαίτερη, αλλά ταυτόχρονα και πολύ απαιτητική. Ξεκινήσαμε με μια μεγάλη ύλη, πιεζόμασταν τόσους μήνες για να προλάβουμε μέχρι που ήρθε ο κορωνοϊός...
Επί ενάμιση μήνα διαβάζαμε στα τυφλά, η ύλη προχωρούσε για να μειωθεί τελικά κατά πολύ!
Το άγχος, η πίεση, τα κλάματα είχαν γίνει καθημερινότητα ήδη από τον Αύγουστο, ενώ δεν έλειψαν και οι φορές που έλεγα ότι θα τα παρατήσω.
Δόξα τω Θεώ όμως γράψαμε και όλα πήγαν καλα!
Ευχαριστώ τον Θεό και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι, τους φίλους, την καθηγήτρια του φροντιστηρίου και τους υπόλοιπους καθηγητές.
Στόχος μου είναι η Γυμναστική Ακαδημία! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και στους μαθητές που ξεκινούν φέτος τον δικο τους αγώνα και ιδιαίτερα στην αδερφή μου καλή δύναμη»!


Κωνσταντίνα Παπαγιάννη
ΓΕΛ Αφάντου, 17.150 μόρια

«Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, ωστόσο κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου-τη σχολή της Ψυχολογίας- και εύχομαι ό,τι καλύτερο στους συνυποψήφιους μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις καθηγήτριές μου και ιδιαίτερα την οικογένειά μου για τη στήριξη».

Παντελής Παπαβασιλείου
ΓΕΛ Αφάντου, 16.800 μόρια
«Στοχεύω στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του πανεπιστημίου Θράκης. Ήταν μια δύσκολη διαδρομή. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν».


Σπυριδούλα Ελευθερία Κακούλη
Λύκειο Αφάντου, 16.775 μόρια

«Φέτος ήταν μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά με πολύ άγχος που η ψυχολογία έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια και τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη χρόνια! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά»!

Μιχαήλ – Χρήστος Πέρος
ΓΕΛ Αφάντου, 16.425 μόρια
Τομέας Οικονομικών Σπουδών

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σε μια ιδιαίτερη χρόνια όπως αυτή κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα. Στοχεύω στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τους καθηγητές, τους συγγενείς και τους φίλους μου, που ήταν πάντα εκεί για εμένα και με στήριξαν σε όλα στην προσπάθειά μου αυτή.»

Σεβαστή Ουάλες
Λύκειο Αφάντου,
15.150 μόρια

«Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση και δικαίωση για όλο τον κόπο και τις στερήσεις που κατέβαλλα, όλα τα σχολικά χρόνια.
Στόχος των προσπαθειών μου ήταν από την αρχή το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).
Ωστόσο, θα ήμουν εξίσου ικανοποιημένη αν περνούσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ).
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους, καθώς και τους φίλους μου που ήταν στο πλευρό μου, καθ'όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς μου».

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟΥ IAΛΥΣΟΥ

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από το Λύκειο Ιαλυσού. Σε δήλωσή του στη «Ροδιακή» ο διευθυντής του σχολικού συγκροτήματος κος Χρήστος Θεολόγος εξέφρασε εκ μέρους και του συλλόγου διδασκόντων, θα θερμά του συγχαρητήρια στα αποτελέσματα που είχαν κι εφέτος οι μαθητές του σχολείου. Σημείωσε ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και ιδιαίτερη, αλλά παρ’ όλα αυτά οι μαθητές του σχολείου τα κατάφεραν. Ευχήθηκε τέλος, ολόψυχα στους μαθητές υγεία, πρόοδο και ένα ευχάριστο υπόλοιπο καλοκαιριού.


ΦΑΤΙΟΝΑ ΑΛΝΤΑΣΙ
ΓΕΛ Ιαλυσού, 17.475 μόρια,
Σπουδών Υγείας

«Ως ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες θα χαρακτήριζα τη φετινή χρονιά. Υπήρχαν δυσκολίες και απογοητεύσεις, αλλά και πολλές στιγμές χαράς. Είμαι ικανοποιημένη από την προσπάθεια που κατέβαλλα, όχι τόσο από τις επιδόσεις μου. Ο στόχος εξακολουθεί να είναι ο αρχικός· παιδίατρος θέλω να γίνω. Ευχαριστώ από καρδιάς τους καθηγητές μου, γιατί φρόντιζαν, παρά τις όποιες συνθήκες, να βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας, καθοδηγώντας μας, δίνοντάς μας δύναμη. Καλή σταδιοδρομία εύχομαι σε όλα τα παιδιά»!

Νικολία Κουλούμπρή
ΓΕΛ Ιαλυσού 16.925 μόρια,
Τομέας Ανθρωπιστικών Σπουδών

«Στοχεύω στο Τμήμα Προσχολικής αγωγής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου.


Φρατζής Κορνηλάκης
Λύκειο Ιαλυσού, 16.525 μόρια,
Tομέας Οικονομικών

Ήταν μια απρόσμενη χρονιά. χρειάστηκε ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή. Με συστηματική προσπάθεια και ορθή καθοδήγηση οι στόχοι γίνονται εφικτοί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές φροντιστηρίου, σχολείου. Πρώτη προτίμησή μου θα είναι το Τμήμα Πληροφορικής (ΟΠΑ) του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΕλευθερΙα-Βαλασία
Κουλούμπρη

ΓΕΛ Ιαλυσού, 16.275 μόρια
Tομέας Aνθρωπιστικών Σπουδών:
«Στοχεύω στο Τμήμα Ψυχολογίας ή Κοινωνικής Εργασίας. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με στήριξαν στη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς!»

Μαλλιάκας Νικολαος
ΓΕΛ Ιαλυσού, 16.075 Μόρια,
Τομέας Οικονομικών

«Στη δεύτερη προσπάθεια μου στον αγώνα των πανελληνίων και ειδικά σε μια δύσκολη και ψυχοφθόρα χρονιά όπως η φετινή, κατάφερα να γράψω 16.075 μόρια και να μου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στο να περάσω στο οικονομικό τμήμα του ΟΠΑ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), εκπληρώνοντας τους στόχους μου και δικαιώνοντας τον κόπο τον δικό μου, των γονιών μου και των καθηγητών μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν.


Ντενάτα Κούρτη
ΓΕΛ Σορωνής, 18.200 μόρια,
Ανθρωπιστικών Σπουδών

Είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Θα ακολουθήσω τον Τομέα της Ψυχολογίας που πάντα ήθελα.
Παρά τις δυσκολίες τα κατάφερα. Η αλήθεια είναι ότι όλους μας αποσυντόνισαν όλα αυτά που είδαμε και βιώσαμε με τον κορονοϊό.
Όταν είδα το θέμα της έκθεσης, αγχώθηκα η αλήθεια, αλλά μετά άφησα τη φαντασία μου ελεύθερη και κατάφερα να γράψω δημιουργικά.
Στον αγώνα για τις πανελλαδικές που δώσαμε βασική προϋπόθεση ήταν ότι δεν χάσαμε τον εαυτό μας και τα όνειρά μας.
Τέτοιες δοκιμασίες, όπως οι εξετάσεις, είναι το μέσο όχι ο σκοπός, απλά ένα σημείο εκκίνησης»

Λυκεικές Τάξεις Έμπωνας


Παναγιώτης Χατζηγιαννάκης
Λυκεικές Τάξεις Έμπωνας, 14.025 μόρια
Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί πέτυχα τον στόχο μου που είναι Γυμναστική Ακαδημία.
Για μένα ήταν μία δύσκολη χρονιά γιατί στην αρχή δεν είχαν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου που ήθελα να ακολουθήσω και απλώς ήθελα να δώσω εξετάσεις και έπειτα να αποφασίσω.
Ωστόσο η καραντίνα με βοήθησε να διαβάσω περισσότερο γιατί ήμουν σπίτι και έτσι όλα πήγαν καλά»!

ΓΕΛ Κρεμαστής

Κατερίνα Παπαδημήτρη
ΓΕΛ Κρεμαστής, 17.825 μόρια
Ανθρωπιστικές Σπουδές

«Είμαι πολύ καλά. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη βαθμολογία, αλλά και αυτή είναι πολύ καλή!
Στόχος μου είναι ΣΑΣ Νομική ή Ψυχολογία.
Σε ό,τι αφορά τα θέματα, Ιστορία και Κοινωνιολογία ήταν σχετικά εύκολα, τα αρχαία τα θεώρησα μέτρια προς δύσκολα και για τη Γλώσσα, το θέμα μου άρεσε. Ωστόσο δεν ήταν κάτι αναμενόμενο, ήταν ξαφνικό, για όλα τα παιδιά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και το σχολείο μου για τη συμβολή τους στην επιτυχία μου αυτή».


Δέσποινα Μανωλάκη-
ΓΕΛ Κρεμαστής,
17.375 μόρια
Ανθρωπιστικών Σπουδών
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Το παν είναι η καλή ψυχολογία.
Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα ενός συστηματικού διαβάσματος. Δεν στερήθηκα κάτι τη χρονιά που πέρασε, μένοντας, ωστόσο πιστή σε ένα σταθερό πρόγραμμα διαβάσματος.
Το κλειδί της επιτυχίας ήταν ότι ξεκίνησα πολύ νωρίτερα το διάβασμα και έτσι κατάφερα να κάνω πολλές επαναλήψεις.
Σε μια χρονιά που είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές πρωτόγνωρες καταστάσεις, καταφέραμε τον στόχο».

Μουσικό Σχολείο Ρόδου


Ευάγγελος Βένιoς
Μουσικό Σχολείο Ρόδου,
17.325 μόρια

«Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που κατάφερα να έχω. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας και πολύ περισσότερο για όλους εμάς τους υποψήφιους για τα πανεπιστήμια. Οι... καραντίνες κι οι κορωνοϊοί μας έφεραν τα πάνω – κάτω. Πρά το γεγονός αυτό μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη δοκιμασία.»
Το Μουσικό Σχολείο της Ρόδου, κατάφερε να έχει σημαντικές επιτυχίες παρά τις δυσκολίες και τις ιδιομορφίες που παρουσίασαν κι εφέτος οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, 6 άτομα κατάφεραν να καταγράψουν υψηλές επιδόσεις, 10 υποψήφιοι κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα και οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε χαμηλές βαθμολογίες.

Εσπερινό Λύκειο Ρόδου


Βασiλης Ρaτζας
Εσπερινό Λύκειο Ρόδου,
14.000 μόρια

Ο Βασίλης Ράτζας υπηρετεί ως πυροσβέστης στο νησί της Ρόδου. Τα τελευταία χρόνια παρακολούθησε τις τάξεις του Εσπερινού Λυκείου και φέτος κατάφερε μέσω των Πανελλαδικών να κάνει μια καλή επίδοση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα του επιτρέψει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα:
«Θέλω πολύ να καταφέρω να περάσω στη σχολή Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ) γιατί αγαπώ τη Γυμναστική και τα αθλήματα.
Ελπίζω να τα καταφέρω. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι με βοήθησαν σε αυτή την πορεία».

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών