Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 31/03 13:13

stauroproskinisi tinos 41

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου - Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία της Γ’ Κυριακής των Νηστειών, στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας στην ιερά νήσο Τήνο, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η τελετή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, Γέροντας του Ιερού Κελίου Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, Σκήτης Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, συμπαραστατούμενος υπο του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού και των Διακόνων του Ιερού Ιδρύματος, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου, του Αντιπροέδρου της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, του Λιμενάρχη Τήνου, Δημοτικών Συμβούλων, μελών της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ και πλήθους ευσεβών Χριστιανών.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός επεμελήθη της Εκκλησιαστικής τάξεως, κατά το έθος του Ιερού Ιδρύματος, την ώρα εξόδου του Τιμίου Σταυρού και μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου, ευχαρίστησε τον π. Χρυσόστομο και τους ευσεβείς προσκυνητές και ευχήθηκε εορτίως.

Τους ύμνους απέδωσαν οι χοροί του Πανιέρου Ναού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού, Μιχαήλ Παναγιωτίδης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 302841
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: