Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 09/04 23:08

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το βιβλίο “Σίμων Αρβανίτης” σε 1η κυκλοφορία.

Ένα σπουδαίο βιβλίο για τη ζωή και το έργο του τυφλού γέροντα της Πεντέλης που είχε το χάρισμα να προφητεύει . Μια ιστορική εκδοτική προσφορά που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει τη συγκλονιστική ιστορία του Τσεχοσλοβάκου Κλαόυς Κένεθ, ο οποίος βίωσε την κακοποίηση, την εγκατάλειψη, τις ουσίες, τη φυλακή, την άσωτη ζωή, μέχρι που γνώρισε τον Θεό.

Η καθοριστική γνωριμία του με τον γέροντα Σωφρόνιο που τον μεταμόρφωσε σε έναν σύγχρονο απόστολο της Ορθοδοξίας

Ο σπουδαίος γλύπτης Βασίλης Παπασάικας μιλά στην “Ο.Α” για τα σύγχρονα σκουπίδια και τον μιμητισμό που παρουσιάζεται ως δήθεν πρωτοπορία, για τον «εθνικό επαρχιωτισμό» και τις φυσιογνωμίες των Ελλήνων ηρώων ως πηγή έμπνευσής του.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Το Ουκρανικό, η Αυτοκεφαλία και το θέμα της «κανονικότητας» για όλους όσοι στελεχώνουν τη νέα Εκκλησία, οι οποίοι θεωρούνται «σχισματικοί»

* Εγκλωβισμένοι και οι κληρικοί από την πρώτη κατοικία

* Πρωτότυπο δείπνο με βυζαντινές γεύσεις στην αυλή μιας μονής

* Οι ενορίτες της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Νέα Ευκαρπία συλλέγουν παλιά αντικείμενα και διάφορα υλικά για την αποπεράτωση της εκκλησίας τους

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης ,ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η “Ορθόδοξη Αλήθεια” εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

orthodoxi alitheia 1

Εμφανίσεις: 302406
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: