Γράφτηκε από τον/την epirus-tv-news.gr. 27/04 01:05

ep2

Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η φετινή συμμετοχή των πιστών στη συνάντηση των Επιταφίων στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Λίγο μετά τις 9 τόσο η πλατεία Πύρρου όσο και οι γύρω δρόμοι άρχισαν να γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο, με τον Επιτάφιο της Περιβλέπτου να φτάνει πρώτος και να ακολουθούν οι υπόλοιποι, όλοι τους ξεχωριστής ομορφιάς.

Με τη Φιλαρμονική του Δήμου ν παιανίζει πένθιμες μουσικές και με τα χιλιάδες κεριά αναμμένα στα χέρια των πιστών το κλίμα ήταν βαθιά κατανυκτικό.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος απευθυνόμενος στους πιστούς μίλησε για τη νίκη της ζωής επί του θανάτου και αφού ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για τη στήριξή τους στο δύσκολο έργο που επιτελεί η Εκκλησία αναφέρθηκε και στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ανακύκλωσης που πρόκειται να εγκαινιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα ζητώντας τη συμβολή όλων ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του.

ep3

ep3

Εμφανίσεις: 303088
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: