Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 10/09 16:31

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε με την “Ορθόδοξη Αλήθεια” να αποκτήσετε βιβλία της ανεκτίμητης θρησκευτικής βιβλιογραφίας σε προνομιακή τιμή .

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει πλήθος μαρτυριών για τα θαύματα του μαθητή του Αγίου Νεκταρίου γέροντα Γερβάσιου, του σπουδαίου διδάσκαλου της Αχαΐας, που μερίμνησε για εκατοντάδες παιδιά κι εξομολογούσε ακόμα και τουρκόφωνους χωρίς καν να μιλάει τη γλώσσα τους!

Καταρτίστηκε ο φάκελος με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που μαρτυρούν την αγιότητά του και κατατέθηκε στην αρμοδία Επιτροπή της Ιεράς Συνόδου από τον μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, “ήταν απαίτηση του Πατραϊκού λαού” τονίζει.

Αφιέρωμα της εφημερίδας προβάλει τον θαυμαστό βίο του καλόγερου που κήρυξε τον λόγο του Θεού στην κομμουνιστική Ρωσία. Την ξεχωριστή χάρη του είχε καταλάβει ο ιερέας του χωριού, που, όταν τον γνώρισε, είχε πει: «Αυτό το παιδί θα γίνει μεγάλος άνθρωπος!».

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Η Ινδικτος και οι προκλήσεις της Ορθοδοξίας

*Ιερέας έφτιαξε με τα χέρια του 40 εκκλησάκια στην Τσαγκαράδα Πηλίου

*Πρώην παπάς με ανίερο βίο ιδρύει σχισματική Εκκλησία στη Θράκη

*Πώς ο καρκίνος έγινε σανίδα σωτηρίας για νεοφώτιστη χριστιανή

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Iάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Ηρακλής Ρεράκης ,ο Λάμπρος Σκόντζος, η Κέλλυ Μπουρδάρα κ. α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@ orthodoxialitheia.gr

alitheia 1

Εμφανίσεις: 302484
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: