Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελος Μπουγιώτης. 11/09 11:25

agiasmos nektarios1

Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος τελέστηκε στο 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην τελετή του αγιασμού παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης, η Δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, οι διευθυντές των δύο σχολείων, οι καθηγητές και φυσικά οι μαθητές του σχολείου.

Όλοι καλωσόρισαν τους μαθητές και τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά. Στο τέλος του Αγιασμού η διευθυντές των δύο Λυκείων ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και την εντεταλμένη σύμβουλο παιδείας του Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη για τις παρεμβάσεις που έγιναν στα σχολικά συγκροτήματα.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον αγιασμό στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 1ου και 2ου Γυμνάσιου Ναυπλίου.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης.

Η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου Μαρία Κορομπίλη και ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου Διονύσης Μακρυπόδης καλωσόρισαν του μαθητές και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά υγεία και να εχουν μια καλή σχολική χρονιά.

agiasmos nektarios2

agiasmos nektarios2

agiasmos nektarios2

agiasmos nektarios5

agiasmos nektarios5

agiasmos nektarios5

agiasmos nektarios5

Εμφανίσεις: 302090
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: