Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 21/01 19:00

Aυτή την εβδομάδα μπορείτε με την “Ορθόδοξη Αλήθεια” να αποκτήσετε βιβλία της ανεκτίμητης θρησκευτικής βιβλιογραφίας μαζί με την εφημερίδα.

H Ορθόδοξη Αλήθεια στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της Ιερής «συνωμοσίας» δέκα Ιεραρχών οι οποίοι καταστρώνουν σχέδιο κατά του Αρχιεπισκόπου με κύριο στόχο την παραίτηση του και διαδίδουν κουτσομπολιά για την επιδείνωση της υγείας του.

Εμπλέκουν μέχρι και τη... βιολογική αδελφή του (!) σε περίεργες αγοραπωλησίες, για να αποχωρήσει.

Βαπτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος ο δισέγγονος του Αγ. Λουκά του Ιατρού.

Η “Ο.Α” φιλοξενεί όλες τις λεπτομέρειες της συγκινητικής τελετής του 49χρονου νεοφώτιστου Αλεξέι Κοστικόφ που έγινε στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδος. Ανάδοχός του ήταν η εξαδέλφη του.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

*Κραυγή αγωνίας από τον 86χρονο παπαδάσκαλο Γεώργιο Κομνίδη, που πληρώνει από τη σύνταξή του φόρο 403 ευρώ για το μουσείο που δημιούργησε ο ίδιος στον Έβρο

*Αστυνομικός χειροτονήθηκε διάκονος

*Βλασφημεί το Netfilx! Σάλος με απαράδεκτη ταινία για τον Χριστό!

*Δύο ενορίες παίζουν στα... δάχτυλα τα μέσα δικτύωσης!

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο μακαριστός π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Λίβυος), ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: iinfo @orthodoxialitheia.gr.

alitheia 1

Εμφανίσεις: 302860
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: