Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 24/03 21:40

esp evaggel nikaia 70

Νίκαια | Δήμητρα Παναγοπούλου


Παρουσία πλήθος πιστών τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας στη Νίκαια.

Του πανηγυρικού εσπερινού χοροστάτησε ο Θεοφ. Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιος, πλαισιούμενος απο τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Διονύσιο Ζόμπολα, τους συνεφημερίους του και πλειάδα ιερέων της Ι.Μ. Νικαίας και της Ι.Μ. Πειραιώς.

Στην συνέχεια ο Προϊστάμενος του Ναού Αγίων Αποστόλων Νικαίας Αρχιμ. Ιάκωβος Δελής, ανέγνωσε την ποιμαντορική εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου επί τη εορτή της 25ης Μαρτίου.

Μετά το πέρας του εσπερινού πραγματοποιήθηκε μεγαλοπρεπής Λιτανεία προέξάρχοντος του Θεοφ. Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ. Προκοπίου, συνοδεία των πολιτκών και πολιτειακών αρχών, του 9ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νικαίας και πλήθος πιστών.

Μετά το πέρας της λιτανείας ο π. Διονύσιος ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιο που λάμπρυνε με την παρουσία του την φετινή πανήγυρη,  το εκκλησιαστικό συμβούλιο και όλους συνέβαλλαν για την άρτια διεξαγωγή της πανηγύρεως.

Από την πλευρά του ο Θεοφιλέστατος, αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου, συνεχάρη τον Προϊστάμενο του Ναού π. Διονύσιο για την άψογη διοργάνωση και ευχήθηκε σε όλους τα χρόνια πολλά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 303874
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: