Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/04 23:09

filippou 12

Στόν Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Κολωνού τελέσθηκε σήμερα το πρωί του Σαββάτου της 13ης Απριλίου 2019 πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και ακολούθως μετά, τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολιού Αρχιμανδρίτου του Οικοιμενικού Θρόνου και επι τριαντακονταετία ιερατικώς προισταμένου του ως άνω Ιερού Ναού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του μακαριστού κυρού Κλήμεντος Φιλίππου.

Της θείας Ευχαριστίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσοστόμου ενώ κατά την τέλεση του Ιερού Μνημοσύνου έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες, Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, Κορωνείας κ. Παντελεήμων καθώς και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος.

Απο νωρίς το πρωί στόν Ιερό Ναό προσήλθε μεγάλο μέρος εκ των ενοριτών της ενορίας του Αγίου Κωνσταντίνου Κολωνού, πολλά πνευματικά παιδιά και εν Χριστώ φίλοι του μακαριστού π. Κλήμεντος, πολλοί κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και άλλων Ιερών Μητροπόλεων για να συμπροσευχηθούν μαζί και με τους κατά σάρκα συγγενείς του, να θυμηθούν τα τάλαντά του, με τα οποία κόσμισε την πολύχρονη ποιμαντική του προσφορά και να ευχηθούν η μακαρία ψυχή του να δέεται απο το ουράνιο θυσιαστήριο, απολαμβάνοντας "βραβεία και στέφη τα ουράνια".

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

filippou 1

 

Εμφανίσεις: 302114
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: