Γράφτηκε από τον/την Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου. 30/10 11:09

panagia merenta 1

Με την χάρη της Παναγίας και την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου για 6η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αγώνας δρόμου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΡΕΝΤΑ 2019” με αφετηρία και τερματισμό το παρεκκλήσιο κοιμήσεως και εισοδίων της Θεοτόκου Μερέντα, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του Δήμαρχου Μαρκοπούλου κ. Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη ο οποίος απηύθηνε σύντομο χαιρετισμό και έδωσε την εκκίνηση.

Συμμετείχαν 440 δρομείς και 92 βαδιστές στον αγώνα των 8,5 χιλιομέτρων. Η παρουσία των παιδιών έφθασε στις 97 για τα 1000 μετρα.

Οι αγώνες αυτοί δεν είχαν και ούτε θα έχουν χρηματικό αντίτιμο για συμμετοχή, και συνδυάζουν τον αθλητισμό τον πολιτισμό και τη θρησκευτική πίστη.

Οποιος ήθελε προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες της φιλοπτώχου αδελφότητας της ενορίας του Αγίου Ιωάννου.

Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής πραγματοποιήθηκε σε ένα πανέμορφο φυσικό χωμάτινο πεδίο μέσα στο Ολυμπιακό κέντρο ιππασίας.


Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν εκτός από διπλωμα και αναμνηστικό μετάλλιο και μία τσάντα με προϊόντα, χορηγία τοπικών παραγωγών της περιοχής μας.

Εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου και της οργανωτικής επιτροπής θα θέλαμε να απευθύνουμε ευχαριστίες σε όλους εσάς που συμμετείχατε στον Αγώνα μας, μικρούς και μεγάλους, τους δρομείς, τους βαδιστές, τους αθλητές με ειδικές ικανότητες, τους συνοδούς τους και τους συλλόγους που για άλλη μια φορά μας τίμησαν.

Ευχαριστούμε επίσης την τοπική κοινωνία και τους 35 και πλέον εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα τον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο το μεγάλο μας χορηγό και επίσης τη Γαλιλαία την μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας την ομάδα ειδικών αποστολών Μαρκοπούλου Κουβαρά την Ελληνική ομοσπονδία ιππασίας όπως και το Μαρκόπουλο Park που κάθε χρόνο υποστηρίζουν τη διοργάνωση.

panagia merenta 2

Εμφανίσεις: 301331
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: