Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 04/12 19:11

dafni 15

Δάφνη | Βαγγέλης Καρπαθάκης


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα απόγευμα 4 Δεκεμβρίου 2019 η Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Θαυματουργού Βαρβάρας στη Δάφνη Αττικής.

Της ακολουθίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρών κ.Φιλόθεος τον οποίο πλαισίωσε ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας και Γραμματέας του γραφείου επικυρώσεων της Ιεράς Συνόδου Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος Μητράρας και Ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συνοδεία της μπάντας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των χορευτικών τμημάτων του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας, των Ιεροψαλτών του Ιερού Ναού και πλήθους κόσμου όπου προσήλθε για να συμμετάσχει της Ιεράς Ιεράς Λιτανεύσεως.

Πριν την απόλυση ο Θεοφιλέστατος αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στον π.Μάξιμο Μητράρα για την επίτευξη της απόκτησης της θέσεως στο γραφείο επικυρώσεων της Ιεράς Συνόδου σημείωσε χαρακτηριστικα στο σύντομο κήρυγμα του: '' Μέσα απο αυτό το Ιερό Πρόσωπο της Πίστεως μας την Αγία Βαρβάρα την οποία ήρθαμε εδώ για να τιμήσουμε, διαμέσου αυτής ο Θεός αποκαλύπτει την Αγάπη''.

"Έτσι και εμείς καλούμεθα να πραγματοποιήσουμε αληθινή σχέση με τους αδερφούς μας. Η ζωή και η δυνατότητα λογίζεται η κοινωνία με τους αδερφούς μας" τόνισε σε άλλο σημείο.

Κλείνοντας ο προιστάμενος του Ιερού Ναού ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών για την συμμετοχή του στην Ιερά Πανήγυρη του Ναού της Αγίας Βαρβάρας καθώς και τους Επιτρόπους τις γυναίκες της Αγάπης που βρέθηκαν όλες σήμερα στην Ιερά Πανήγυρη αλλά ιδιαίτερα ευχαρίστησε όσους συνέδραμαν ενεργά στην επιτυχία και της φετινής πανηγύρεως του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης.

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

dafni 15

Εμφανίσεις: 303038
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: