Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 17/01 19:11

litaneia keratsini

Κερατσίνι | Ιάσονας Ντικούλης


Με τη λιτάνευση της Ιεράς εικόνος του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου, ολοκληρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου οι λατρευτικές εκδηλώσεις στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Κερατσινίου.

Στην Λιτανεία και στον μεθεόρτιο εσπερινό προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ.Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τους ιερείς του Ναού και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας του εσπερινού ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου αφού μετέφερε τις πατρικές ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ. Αλεξίου, συνεχάρη τον Προϊστάμενο του Ναού π. Κωνσταντίνο για την άριστη οργάνωση της πανηγύρεως, ενώ ευχήθηκε στους εκατοντάδες πιστούς ο Μέγας Αντώνιος να τους έχει υπό την σκέπη και την προστασία του.

Τέλος ο π. Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευρίπου κ.Χρυσόστομο για την παρουσία του στην πανήγυρη, την Φιλαρμονική Μπάντα του Λιμενικού Σώματος, την τροχαία του Κερατσινίου καθώς επίσης και όλους τους προσκυνητές για την συμμετοχή τους στις φετινές λατρευτικές εκδηλώσεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 303966
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: