Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Πειραιώς. 14/04 15:41

xeirothesia oikonomou

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς Ιερούργησε σήμερα (14.04.2019) Ε΄ Κυριακή των Νηστειών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, χειροθέτησε σε Οικονόμο τον π. Φανούριο Κατσαρό, εφημέριο του Ναού, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την πολύτιμη προσφορά και συμβολή του στον δύσκολο και επίπονο τομέα της Φιλανθρωπίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο π.Φανούριος, συντονίζει καθημερινά με ομάδα νέων του Ναού, την προσφορά φαγητού σε αστέγους που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για το πρόσωπο του π. Φανουρίου, ο οποίος διακονεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς από την εις Διάκονον Χειροτονία του και είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους ενορίτες, όσο και στους συνεργάτες του Ναού.

Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος, παρουσία πλήθους κόσμου, τέλεσε τα εγκαίνια των νέων Γραφείων του Ναού που δημιουργήθηκαν χάρη στις καθημερινές και από πολλών μηνών προσπάθειες του Προϊσταμένου Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννη Παναγιώτου, αλλά και της εκθέσεως Εκκλησιαστικών ειδών και βιβλίων «Ισαπόστολοι» που λειτουργεί ως υποκατάστημα του Βιβλιοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Στον πολύ όμορφο αυτό χώρο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν αντικείμενα Λατρείας, όπως Ιερά Σκεύη, Εικόνες, καθώς επίσης και άλλα Εκκλησιαστικά είδη προερχόμενα κυρίως από το Άγιον Όρος, αλλά και άλλες μοναστικές πολιτείες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 301050
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: