Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Χαλκίδος. 24/04 23:05

megali tetarti xalkida 2

Όπως έχει καθιερώσει από την αρχή της Αρχιερατικής του διακονίας στην Ι. Μητρόπολη Χαλκίδος, έτσι και φέτος, την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 στις 11π.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος και τέλεσε το Μυστήριο του ιερού Ευχελαίου στον Ι. Ναό Αγίων Αναργύρων του Νοσοκομείου και στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη, τον Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου, τον Πρεσβ. Αντώνιο Ρίζο και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα επισκέφθηκε, μέχρι αργά το μεσημέρι, όλους τους ασθενείς στα δωμάτιά τους, χρίοντας όσους επιθυμούσαν με το Άγιο Ευχέλαιο.

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης 24 Απριλίου 2019, ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα, χοροστάτησε κατά την ιερά Ακολουθία του Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Εργατικών Κατοικιών Χαλκίδος, με την συμμετοχή και του Εφημερίου της Ενορίας Πρεσβ. Αντωνίου Ρίζου, όπως και πολυπληθούς εκκλησιάσματος, προς το οποίο κήρυξε τον θείο λόγο τονίζοντας την θεμελιώδη για τους Χριστιανούς αξία της συχνής Θείας Κοινωνίας.

megali tetarti xalkida 1

megali tetarti xalkida 1

megali tetarti xalkida 1

megali tetarti xalkida 1

megali tetarti xalkida 1

Εμφανίσεις: 300335
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: