Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 20/05 09:48

kalamarias ioustinos 6

Μέσα σε κλίμα μεγάλης χαράς και ευλογίας, μέσα σε ένα θαυμάσιο καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο δίπλα στο κύμα στην πανέμορφη παραλία της Επανομής, είχαν την ευκαιρία τα μέλη της Συντροφιάς Νέων Ζευγαριών να ζήσουν τις τελευταίες στιγμές της κατηχητικής χρονιάς.

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνου, που επιμελείται προσωπικά το πλούσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα των Συνάξεων Νέων Ζευγαριών, το οποίο λειτουργεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 η τελευταία τακτική σύναξη των Νέων Ζευγαριών.

Όλοι οι συμμετέχοντες μαζί με τις οικογένειες τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές, να απολαύσουν κεράσματα, να ακούσουν όμορφα, μελωδικά τραγούδια, να τραγουδήσουν, να παίξουν τα παιδιά μέσα στη φύση και να γευτούν όλοι τη φιλοξενία που προσφέρει πάντα πλουσιοπάροχα η ζεστή αγκαλιά της Μητροπόλεως Καλαμαριάς. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος με πατρικό, εγκάρδιο λόγο ευχαρίστησε ολόθερμα όλους τους συμμετέχοντες, τονίζοντας τα οφέλη που αποκόμισαν από την αλληλουχία της θεματολογίας των συνάξεων και αναφέρθηκε εκτενώς στη σημασία των ξεχωριστών ρόλων που με σοφία δόθηκε από το Θεό σε κάθε μέλος της συζυγίας, στον άντρα και στη γυναίκα, και στις σοβαρές επιπτώσεις που μια διαστροφή αυτών των ρόλων μπορεί να οδηγήσει. 

Στο τέλος, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα και πολλές ευχές για καλό και ευλογημένο καλοκαίρι, ενώ οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους στην προγραμματισμένη εκδρομική εξόρμηση των νέων οικογενειών στην πανέμορφη Καστοριά, στις Λίμνες Πρέσπες και στην ακριτική Φλώρινα, καθώς και στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως.

kalamarias ioustinos 1

kalamarias ioustinos 1

kalamarias ioustinos 1

kalamarias ioustinos 1

kalamarias ioustinos 1

Εμφανίσεις: 300623
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: