Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κίτρους. 23/06 17:55

vatopaidi4321

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο πολυσχιδές κοινωνικό και πνευματικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Πιο συγκεκριμένα απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων που θα ενισχύσουν τη λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στον Εκκλησιαστικό Ξενώνα στον Σβορώνο και στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης αλλά και της νέας καινοτόμας δράσης «Κατασκήνωση στην πόλη», όπου θα φιλοξενηθούν δωρεάν και το φετινό καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά από ομόδοξες χώρες και από τις Κατηχητικές Συνάξεις της Τοπικής Εκκλησίας αντίστοιχα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ευχαριστεί ολοθύμως τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γέροντα Εφραίμ και την Μοναστική Αδελφότητα για τη διαρκή τους συνδρομή και ουσιαστική στήριξη στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

«Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου αυξάνουν τον δυναμισμό των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως κι ευκολύνουν ασφαλώς τις υπέρ των παιδιών και νέων φροντίδες της τοπικής Εκκλησίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους με σκοπό να συγκεντρώσει ως στοργική μητέρα τα παιδιά και τους νέους μέσα στην αγκαλιά της πραγματοποιεί καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ποικίλες δράσεις και προγράμματα πολλαπλών δραστηριοτήτων και υγιούς απασχόλησης των νέων αναπτύσσει τα ψυχοσωματικά αντισώματα τους, τα οποία θα νικήσουν κάθε πολέμιο και αντίπαλο της αρετής και του αγαθού.

ritinis

Εμφανίσεις: 300169
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: