Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Νέας Σμύρνης. 30/06 15:19

xeirotonia diakonou 5

Μέσα στην ευφρόσυνη χαρά της εορτής της Συνάξεως των Αγίων ενδόξων Δώδεκα Αποστόλων του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τελέστηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγίτσα) στο Παλαιό Φάληρο από τον Σεβασμ. Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών η εις Διάκονον χειροτονία του κ. Παναγιώτη Μηνιάτη.

Στη χειροτονία, μεταξύ των άλλων κληρικών, των συγγενών και των φίλων του πατρός, πλέον, Παναγιώτου, παρέστη και ο πνευματικός του π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος, καθώς και πολλοί πνευματικοί αδελφοί εκ της πόλεως των Πατρών.

Επίσης, προσήλθε πλήθος ενοριτών του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου.  Ο νέος Διάκονος πρόκειται να υπηρετήσει στην Ενορία του Αγίου Αλεξάνδρου Παλαιού Φαλήρου.

Ο νεοχειροτόνητος Διάκονος όχι μόνο έλκει την καταγωγή του από την Πάτρα, αλλά ανδρώθηκε κι εκεί. Είναι 36 ετών, έχει νυμφευθεί την κα Μακρίνα Λουδάρου, και διαμένουν πλέον στο Παλαιό Φάληρο.

Ο π. Παναγιώτης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, απόφοιτος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, ενώ έχει λάβει και δίπλωμα Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής.

Μετά τη χειροτονία και την ολοκλήρωση της θείας Λειτουργίας, η Ενορία δεξιώθηκε όλους τους παρευρισκομένους στην ωραία Αίθουσα - Πνευματικό κέντρο που διαθέτει ο Ιερός Ναός.

xeirotonia diakonou 1

xeirotonia diakonou 1

xeirotonia diakonou 1

xeirotonia diakonou 1

xeirotonia diakonou 1

Εμφανίσεις: 302027
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: