Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/07 11:43

kataskinosi makarios 1

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος λειτούργησε στο νέο παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη της μικρής ενορίας Ανατολής Σιντικής.

Μετά την Θ. Λειτουργία επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις πού λειτουργούν στα πνευματικά όρια τής Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου έξι τον αριθμό στα χωριά Καστανούσα, Μακρυνίτσα και Άνω Πορόια εκτός από την Κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου στην τοποθεσία "Άγιος Παύλος"στο Σιδηρόκαστρο.

Οι Κατασκηνώσεις αυτές ανήκουν στην Ο.Χ.Α. Απολύτρωσις στην Καστανούσα, αρρένων, η Κατασκήνωση τής Ι.Μ. Γουμενίσσης στη Μακρυνίτσα, η Κατασκήνωση τής ενορίας Αγίου Αθανασίου Ευόσμου της Ι.Μ. Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης στη Μακρυνίτσα επίσης και η Κατασκήνωση στα Άνω Πορόια Της Ο.Χ.Α. Απολύτρωσις θηλέων.

Τα τελευταία δύο έτη ο σεβασμιώτατος παρεχώρησε παλιές εγκαταστάσεις κατασκηνώσεως στα Πλατανάκια, στην ενορία τής Μεταμορφώσεως Σωτήρος της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης όπου για δεύτερη χρονιά παιδιά της εκεί ενορίας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ημέρες δημιουργικές και ευχάριστες στο καταπράσινο περιβάλλον.

Ο κ. Μακάριος επισκέφθηκε κάποιες απ'αυτές τις Κατασκηνώσεις όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής και αγάπης και συνομίλησε μαζί τους για διάφορα πνευματικά θέματα αλλά και θέματα- προβλήματα τής καθημερινότητας των νέων.

kataskinosi makarios 2

kataskinosi makarios 2

kataskinosi makarios 2

kataskinosi makarios 2

kataskinosi makarios 2

Εμφανίσεις: 302595
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: