Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Καστορίας. 04/11 11:51

gevma agapis

Με το βλέμμα στις πολλές και αυξανόμενες ανάγκες των πενήτων αδελφών, η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο αυτής οργάνωσε και διεξήγαγε Γεύμα Αγάπης, στα πλαίσια των εορτασμών του Αγίου Ιακώβου του εκ Καστορίας.

Το Γεύμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο LIMNEON. Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μηλίτου κ. Απόστολος, Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος και Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Πάνω από 400 άτομα συμμετείχαν στην εόρτια αυτή σύναξη φιλανθρωπίας, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο του Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως, αλλά και να μπορέσουν όλοι μαζί, ως Σώμα Χριστού, να απολαύσουν λίγες ευχάριστες στιγμές ξεκούρασης.

Ο Μητροπολίτης μας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό μετά την προσευχή της Τράπεζας, ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους η οποία έδειξαν έμπρακτα και συγκινητικά ότι διακατέχονται από το πνεύμα αγάπης που μας δίδαξε ο Χριστός, και ευχόμενος να έχουμε τη δυνατότητα κάθε χρόνο να βρισκόμαστε σε τέτοιες όμορφες συνάξεις.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν στις ανάγκες του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου και συγκεκριμένα για την ενίσχυση των Συσσιτίων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 299761
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: