Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 15/12 11:08

kifisias sto marousi

Φωτορεπορτάζ: Ιάσονας Ντικούλης


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και πλήθους κόσμου, τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Αγίου Ελευθερίου στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Μαρούσι.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος, πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Χρυσόστομο Στεφανιδάκη και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Ιεροκύρηκας της Ι.Μ. Κηφισίας, ο Αρχιμ. Νικάνωρ Καραγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική Περικοπή της Ημέρας και το βίο του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος, έδωσε συγχαρητήρια στον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Χρυσόστομο Στεφανιδάκη, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και τις κυρίες και δεσποινίδες του φιλοπτώχου ταμείου του Ιερού Ναού για το έργο που επιτελούνε τον τελευταίο χρόνο της προϊσταμενίας του πατρός Χρυσοστόμου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 302554
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: