Γράφτηκε από τον/την fonografos.net. 21/12 13:24

anakritiko4

Με πρωτοβουλία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού Φθιώτιδος Υποστρατήγου Γεωργίου Κανέλλου, το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στέκεται ως αρωγός και συμπαραστάτης στο Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Ο κ. Κανέλλος το πρωί του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου, εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων επισκέφθηκε συνοδευόμενος από συνεργάτες του Αξιωματικούς το «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων Στυλίδος», προκειμένου να ευχηθεί στους Γέροντες, τις Γερόντισσες και το προσωπικό καλά Χριστούγεννα και να προσφέρει τρόφιμα, τα οποία συγκέντρωσαν με αγάπη όλοι οι Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και το πολιτικό προσωπικό της ΓΠΑΔΣ, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το ευαίσθητο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τον κ. Κανέλλο υπεδέχθη στα προπύλαια του Ιδρύματος με περισσή εγκαρδιότητα και αγάπη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών, ο Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος και το προσωπικό.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κανέλλο, ενώ ζήτησε να μεταφέρει την αγάπη του και τον πατρικό του ασπασμό σε όλους τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και τους εργαζομένους στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος. Ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να τους χαρίζει υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίζουν το ευθυνοφόρο έργο τους στην Ελληνική Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ο κ. Κανέλλος πραγματοποίησε όμοια επίσκεψη αγάπης στο «Ιδρυμα Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα», στη Σπερχειάδα.

Τον κ. Κανέλλο στο Γηροκομείο Σπερχειάδος υπέδεχθη εγκαρδίως ο απεσταλμένος εκπρόσωπος του Σεβαμσιωτάτου Αιδεσιμολ.Πρωτ. π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και ο Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Αθανάσιος Καραμέρης.

Φωτογραφίες: Fonografos.net

fthiotidos klouba 1

fthiotidos klouba 1

fthiotidos klouba 1

fthiotidos klouba 1

fthiotidos klouba 1

anakritiko2

anakritiko2

fthiotidos klouba 7

fthiotidos klouba 7

fthiotidos klouba 7

fthiotidos klouba 7

Εμφανίσεις: 302165
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: