Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Λάμπης. 22/12 14:26

sissitia lampis 1

Η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων εκφράζει για μία ακόμη φορά τις θερμές ευχαριστίες της προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους για τη δωρεά μεγάλης ποσότητας τροφίμων (Οσπρίων, ζυμαρικών, τυροκομικών, πουλερικών κ.α) προς τα «Συσσίτια Εμπεριστάτων» της Μητροπόλεως. 


Η Ιερά Μονή Βατοπεδίου προσέφερε μια μεγάλη ανάσα ενισχύοντας γενναιόδωρα τις δύο επισιτιστικές δομές που λειτουργούν στο Σπήλι και στον Φουρφουρά και διανέμουν κατ’ οίκον καθημερινά πλήρη γεύματα καλύπτοντας τις ανάγκες ηλικιωμένων, ασθενών και εμπεριστάτων συνανθρώπων μας που κατοικούν σε 80 μικρά χωριά των Δήμων Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου, στο νότιο τμήμα του Νομού Ρεθύμνης.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος ευχαριστεί τον Καθηγούμενο της Μονής Γέροντα Εφραίμ και όλα τα μέλη της συνοδείας του για τη διαρκή στήριξη στο έργο, που με την Χάρη του Θεού επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη.

sissitia lampis 2

Εμφανίσεις: 301599
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: