Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/01 02:20

basilopita kalamaria 4

Μέσα σε κλίμα μεγάλης χαράς και ευφροσύνης, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε με τη σεπτή ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, π. Ιουστίνου, η καθιερωμένη Κοπή Βασιλόπιτας των Συνάξεων-Συντροφιών Νέων ζευγαριών κατά την πρώτη τακτική συνάντηση 2020 στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο.

Κεντρική προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η κ. Χάρις Δημητρακούδη, καταξιωμένη και πολυαγαπητή Θεολόγος-Παιδαγωγός, η οποία με εμπνευσμένο, μεστό και παραστατικό λόγο ανέπτυξε διεξοδικά και πολύπλευρα το θέμα "Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί".

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, π. Ιουστίνος, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, εξέφρασε την μεγάλη του χαρά και ευγνωμοσύνη προς την προσκεκλημένη ομιλήτρια, μετέφερε σε όλες τις οικογένειες-μέλη των τακτικών συνάξεων ολόθερμες και εγκάρδιες ευχές, ενώ η οικογένεια που βρήκε το φλουρί κέρδισε ένα τριήμερο σε Χιονοδρομικό κέντρο με διαμονή στον παραδοσιακό οικισμό Παλαιού Αγίου Αθανασίου.

basilopita kalamaria 1

basilopita kalamaria 1

basilopita kalamaria 1

basilopita kalamaria 1

basilopita kalamaria 1

Εμφανίσεις: 300518
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: