Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 13/07 01:46

kataskinosi xania 5

Πλημμύρισε με χαρούμενα τραγούδια, θεατρικά και πνευματικά μηνύματα αλλά προπάντων με αγνές παιδικές φωνές, η Κατασκήνωση της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου ”ο Άγιος Παύλος” στην εκδήλωση της εορτής λήξης της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου.

Τα φετινό θέμα που επέλεξαν τα στελέχη των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως μας τιτλοφορείται ως ”αγάπης κοινωνία”.

Την εκδήλωση που χαιρέτισε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού ο οποίος βρίσκεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο συμμετέχοντας ως συνοδικός στις εργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, ο Υπεύθυνος των Κατασκηνώσεων, Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, συγχαίροντας τα παιδιά, την αρχηγό κ. Έλενα Παπαδάκη και την υπαρχηγό, όλα τα στελέχη που εθελοντικά εργάστηκαν σε αυτήν την κατασκηνωτική περίοδο για την ζωντάνια και την αληθινή έκφραση που είχαν, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Παύλου και στέλνουν τα παιδιά τους.

Παράλληλα ο Πανοσιολογιώτατος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο ο οποίος παρέδωσε σε όλους εμάς αυτόν τον ευλογημένο τόπο τον οποίο τα παιδιά μας και όλοι εμείς χαιρόμαστε, αλλά και τον άξιο συνεχιστή του Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Δαμασκηνό ο οποίος καταθέτει κάθε χρόνο την αγωνία και αγάπη του για την ορθή λειτουργία των Κατασκηνώσεων.

Επίσης ευχαρίστησε τους πατέρες που διακονούν, την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Γερόντισσα Θεοξένη, τους ιατρούς, τους συνεργάτες των γραφείων της Μητροπόλεως, το Γραφείο Νεότητος καθώς και όλους εκείνους που καθημερινώς διακονούν φανερώς και αφανώς.

kataskinosi xania 1

kataskinosi xania 1

kataskinosi xania 1

kataskinosi xania 1

kataskinosi xania 1

Εμφανίσεις: 304704
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: