Γράφτηκε από τον/την Εκ του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 14/09 14:38

bartholomaios anaxorisi

Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, το απόγευμα του Σαββάτου, 14ης Σεπτεμβρίου, ανεχώρησεν αεροπορικώς εις Αθήνας διά να τιμήση διά της υψηλής Αυτού παρουσίας, κατόπιν προσκλήσεως του Εντιμολ. Άρχοντος Μ. Λογοθέτου κ. Θεοδώρου Αγγελοπούλου, την βάπτισιν της εγγονής αυτού.

Την Πατριαρχικήν Συνοδείαν αποτελούν ο Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, ο Ιερολ. Πατριαρχικός Διάκονος κ. Αέτιος Νικηφόρος και ο Εντιμ. κ. Παναγιώτης Γραφιαδέλης, εκ των Γραμματέων των Πατριαρχείων.

Την Κυριακήν, 15ην ιδίου, ο Παναγιώτατος μετά της συνοδείας Του θα αναχωρήση αεροπορικώς εξ Αθηνών εις Ρώμην, διά να παραστή ως κεντρικός ομιλητής εις τας διοργανουμένας επετειακάς εκδηλώσεις επί τη συμπληρώσει 50ετίας από της ιδρύσεως της Εταιρίας του Δικαίου των Ανατολικών Εκκλησιών (Society for the Law of the Eastern Churches), ης Ούτος τυγχάνει ιδρυτικόν μέλος, ενώ την 17ην ιδίου θα συναντηθή διά μίαν εισέτι φοράν εν Βατικανώ μετά της Α. Α. του Πάπα Φραγκίσκου.

Επίσης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα μεταβή επισήμως εις Καλαβρίαν μεταξύ 18ης και 20ης τ.μ..

Επίτροπος Αυτού ωρίσθη ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος.

Εμφανίσεις: 304162
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: