Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 04/12 13:20

village 1

«πλάγιος του πέμπτου»

1. Το 80% των Μητροπολιτών έχει χάσει το παιχνίδι με τους κληρικούς εκείνους, που επί 24ώρου βάσεως είναι online στα κοινωνικά δίκτυα! Συγκεκριμένα υπάρχουν Ιερείς (να τους πει ο Θεός) που μιλούν και σχολιάζουν με πεζοδρομιακό ύφος, ενώ δεν χάνουν την ευκαιρία να προσβάλουν απλούς πιστούς για την παραμικρή διαφωνία που έχουν μαζί τους. Να πω και πόσα screenshots έχω δει ο έρμος, με κληρικούς σε προσωπικά μηνύματα να επιδίδονται σε ακκισμούς χωρίς την παραμικρή ηθική αναστολή…. Αυτά για σήμερα!

2. Αν και δεν θέλω να ευλογώ τα γένια μου, σας τα έλεγα μια εβδομάδα νωρίτερα ότι στο Φανάρι θα ακουστεί το «ΑΞΙΟΣ» πολλές φορές! Θα σας έγραφα και ποιοι είχαν λάβει το χρίσμα της εκλογής, αλλά δεν ήθελα να είμαι εγώ η αιτία να χαθεί η μίτρα…

3. Έξαλλοι είναι οι Συνοδικοί Ιεράρχες με Μητροπολίτη που μπαινοβγαίνει στα Υπουργεία και πίνει καφέ με Υπουργούς της Κυβέρνησης. «Μακαριώτατε, δεν μπορεί αυτός να είναι πάνω από την Σύνοδο και τις αποφάσεις της, και να κανονίζει άλλα με τους Υπουργούς» - ωρυόταν Συνοδικός Ιεράρχης! Πρόσφατα, λένε οι κακές οι γλώσσες πέρασε το κατώφλι του Υπουργείου Παιδείας συνοδευόμενος με έτερο αδελφό δελφίνο… Μείνετε συντονισμένοι, γιατί σύντομα θα έχουμε και λεπτομέρειες!

4. Πολλά ακούγονται για μελλοντικές παραιτήσεις Αρχιερέων! Δεν είμαι σίγουρος πόσες θα είναι αυτές, αλλά ένα είναι το σίγουρο: Τα ηφαίστεια θα αρχίσουν να βράζουν! Επίσης, τι κάνει νιάου νιάου στα κάστρα της Κυράς; Πάντως όχι ο αυγερινός... πολλοί οι κλητοί, εις ο εκλεκτός! Le temps est proche που λένε και εκεί στο Ινστιτούτο του Αγίου Σεργίου! Μόνο προσοχή σ’ αυτούς που βιάζονται! Γρηγορείτε και προσεύχεσθε ίνα μην πέσητε από τον Λευκό Πύργο….

5. Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου και καθηγητής, με εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο με βαθμούς κάτω της βάσης δεν δένει...δεν είχε χρόνο φαίνεται να διαβάσει περισσότερο γιατί περνούσε από οντισιόν τους νεαρούς... φωτογράφους για τη γιορτή του Αγίου! Αν βέβαια δεν περάσουν την οντισιόν φωτογραφίας, να απευθυνθούν στην κα Γερασιμούλα για την ποιητική στήλη "στον ίσκιο της...Συκιάς".

Υ.Γ.: Στη Γερμανία (παρόλο που η Ελλάδα φημίζεται για τους φυσιοθεραπευτές) για εξειδικευμένη φυσιοθεραπεία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος! Ο Οικουμενικός Πατριάρχης όταν αναχωρεί για το εξωτερικό στο ανακοινωθέν που εκδίδει το Πατριαρχείο, γράφονται λεπτομερώς και τα ονόματα της συνοδείας του! Τον Μακαριώτατο, δεν είδαμε ποιος τον συνοδεύει...άραγε ποια είναι η συνοδεία; Κάτι μου λεει πάντως...ότι η επίσκεψη θα έχει καφέ με θέα το αλπικό βουνό Ζερμάτ! Ο Άγιος Γεώργιος βοήθεια τους!

Εμφανίσεις: 308306
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA:

Υπόλοιπα άρθρα: Το Αλάθητο