MENU

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα με έναν και μόνο στόχο, την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Μετά την περσινή σεζόν όπου σώθηκε στα πλέι άουτ, ο Παναθηναϊκός υπό διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενισχύθηκε και έκανε περίπατο στην Α2 πετυχαίνοντας τον πρωταρχικό στόχο του τμήματος.

Το «τριφύλλι» μετά τη νίκη του επί του Νηρέα στο Γουδή κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και να πάρει το εισιτήριο για την Α1 κατηγορία. Οι πράσινοι θα αγωνιστούν με τον Πανιώνιο για τον τίτλο στην κατηγορία αφού και η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε το 2-0 κόντρα στον Ηλυσιακό παίρνοντας κι εκείνη το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία.

Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-6 δείχνοντας να έχει το πάνω χέρι. Ο Νηρέας όμως δεν παράτησε το παιχνίδι και έκανε σερί 5-0 καταφέρνοντας να προηγηθεί με 7-6 μετά από γκολ του Παπαδόπουλου πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 7-7 με τον Πανταζόπουλο τέσσερα λεπτά πριν το το τέλος, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 7-9 με γκολ των Γκαράνη και Πανταζόπουλου. Ο Νηρέας μείωσε σε 8-9 με γκολ του Δανούρδη αλλά δεν άλλαξε τίποτα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-3, 2-0, 4-3

Νηρέας Γέρακα (Κώστας Σπηλιόπουλος): Πανής, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος Γρ. 1, Παπαδόπουλος Π. 3, Μαυρεδάκης, Δανούρδης 2, Γκάτσος, Καρυπίδης, Σπυρόπουλος, Κολυβάς 1, Κυζιώρος 1, Καφαντόγιας, Λουπάκης, Κουλουκτσής

Παναθηναϊκός (Μιχάλης Λαζαρίδης): Δαβίλλας, Χατζηστεφάνου, Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Αλ., Κουρλιάφτης 4, Κουλιεράκης 1, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος 2, Αθανασίου 1, Γκαράνης 1, Μπερτόλης, Γαβαλάς Ι., Παρασκευόπουλος, Τσιρώνης, Ιωαννίδης

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο προπονητής Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την στήριξη σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη στο αποψινό ματς.

Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα παρόλο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Ο ΠΑΟ οφείλει να πρωταγωνιστεί παντού και αυτό είναι το μέταλλο του Συλλόγου. Εμείς θα ξεκουραστούμε λίγο και θα προετοιμαστούμε για το ματς με τον Πανιώνιο προκειμένου να κάνουμε το 20 στα 20».

Επιστροφή στην Α1 και για τον Πανιώνιο που επικράτησε με 10-9 του Ηλυσιακού και έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α2 πόλο ανδρών.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Δημακόπουλος που σημείωσε τρία τέρματα, ενώ από δύο πρόσθεσαν οι Νίκος Καρακάσης και Γαβριήλ Γαβαλάς. Από πλευράς Ηλυσιακού ο Γιάννης Χάλαρης πέτυχε τέσσερα τέρματα, ενώ τρία ο Χριστοφίδης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9-10

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-1, 3-3

Ηλυσιακός: Μπελιάς, Χριστοφίδης 3, Χάλαρης Ι. 4, Μπεκές, Γκιτσάκης 1, Λάππας, Παλιός, Κρανιάς, Τόυμπουρος, Τασσόπουλος 1, Στραβάκος, Ξυλάς, Τρελλόπουλος, Σμάτωβ, Χάλαρης Μ.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Αϊβαλιώτης, Μπουζάλας, Ζουρίδης, Δημακόπουλος 3, Λύκαρης, Καρακάσης Ν. 2, Τσακιράκης, Παττακός, Παπαδόπουλος Δ., Αλεβίζος 1, Βέκκος 1, Γεωργακόπουλος, Σταθάς, Δούκας 1, Γαβαλάς Γ. 2

Νηρέας Γέρακα - Παναθηναϊκός 8-9