MENU

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αποδεικνύει πως το... μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και έχει μπει αρκετά δυναμικά στην «μπασκετική καθημερινότητα» του Ολυμπιακού, με τον οποίο έκανε και τις πρώτες του εμφανίσεις στην Euroleague σε ηλικία 17 ετών.

Ο πατέρας του και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Σωτήρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Rebound by Hellenic-Coin» του Τόλη Κοτζιά και σχολίασε μεταξύ άλλων την πρόοδο του... Νικολαΐδη junior.

«Aγαπά αυτό που κάνει, το υπηρετεί με συνέπεια. Παιδιά της ηλικίας του βγαίνουν έξω, αυτός κάνει κάτι που αγαπά πολύ. Βρήκε αυτό που αγαπάει» είπε κι αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Βασίλη Σπανούλη:

«Δεν έχει σημασία τι λες, αλλά τι κάνεις. Ο Σπανούλης μπορεί να εμπνεύσει με τον τρόπο που δουλεύει όποιον άνθρωπο θέλει να πετύχει. Τον έχει και πρότυπο, είναι κάτι σημαντικό. Δεν καταλαβαίνει ποιος είναι ο Σπανούλης ή ο ξένος. Τα κιλά του και δύναμή του δεν είναι στο επίπεδο που θα βρίσκεται σε λίγα χρόνια. Ακόμα μεγαλώνει. Έχει θέληση και πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει».

 

Σωτήρης Νικολαΐδης στην WEB TV του SDNA: «Ο Αλέξανδρος έχει θέληση και πίστη» (vid)