MENU

Τον σχεδιασμό του συνεχίζει το Λαύριο με αμείωτο ρυθμό,. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει ήδη προχωρήσει σε δύο μεταγραφές, καθώς «κλείσει» τους Τζάρεντ Σάβατζ και Ντέιβ Μπελ, ενώ κατάφερε να εντοπίσει και τον τρίτο ξένο του ρόστερ της νέας σεζόν, συνεχίζοντας με την γνωστή -από την περασμένη σεζόν- συνταγή.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ο... εκλεκτός του Έλληνα προπονητή είναι ο Σιζ Άλστον. Ο 23χρονος γκαρντ είναι απόφοιτος του Temple και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την θυγατρική ομάδα των Φιλαδέλφεια 76ερς, τους Delaware Blue Coats, με τους οποίους αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια της G-League.

Ο Άλστον έχει συμφωνήσει σε όλα με το Λαύριο, με τους ιθύνοντες την ομάδα να είναι σε επαφές μαζί του καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Εν τέλει ο Άλστον πείστηκε απ' όσα άκουσε από τους ανθρώπους της ομάδας και ετομάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ. 

Τη νέα σεζόν ο νεαρός γκαρντ θα πάρει τη θέση του Κάιλι Άλμαν, κάτι που σημαίνει πως θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο ροτέισιον.

https://www.youtube.com/watch?v=UZ6wXEIg1qo

 

Κλείνει τον Σιζ Άλστον το Λαύριο (vid)