MENU

Ο Προμηθέας κινείται πολύ μεθοδικά σε όλους τους τομείς. Ένας εξ αυτών είναι και η παραγωγική διαδικασία, στην οποία έχουν δώσει πολύ μεγάλη έμφαση από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του Βαγγέλη Λιόλιου στην κεφαλή της ομάδας.

Οι στόχοι των Πατρινών είναι να αναδείξουν όσο περισσότερους παίκτες μπορούν από τα σπλάχνα τους, οι οποίοι στο μέλλον θα στελεχώσουν τον βασικό κορμό της ανδρικής ομάδας. Ήδη εξάλλου, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δώσει... χώρο στους Λευτέρη Μαντζούκα, Χρυσόστομο Σιανδραμάνη, Ραφαήλ Λαναρά, που αποτελλούν μέλη της ανδρικής ομάδας, ενώ ακολουθούν και άλλοι παίκτες από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Ενόψει της νέας σεζόν οι Προμηθείς βάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην παραγωγική διαδικασία. Και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ώστε να αναλάβει διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ομάδας.

Ο πολύπειρος προπονητής από το καλοκαίρι του 2017, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, παραμένει ελεύθερος στην αγορά και για το λόγο αυτό ο Βαγγέλης Λιόλιος τον προσέγγισε και συναντήθηκε μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να του αναθέσει ένα άκρως σημαντικό πόστο στην ομάδα της Πάτρας.

Οι επαφές των δύο πλευρών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται σε καλό σημείο, καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων, ωστόσο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το deal. Κάτι που, όμως, δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες, με τον 70χρονο προπονητή να επιστρέφει ενεργά στα πράγματα, αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο.

Σούλης Μαρκόπουλος για διευθυντής υποδομών του Προμηθέα