MENU
Μετά από συζητήσεις, που υπήρξαν για αρκετό καιρό, αναφορικά με το ποιος θα έπαιρνε τη θέση αυτή στη μεγάλη κατηγορία, μιας και η Κύμη ήταν πρόθυμη να παραχωρήσει το ΑΦΜ της, η κατάληξη ευνοεί την ομάδα της Ανατολικής Αττικής. Με αυτό τον τρόπο, παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά το Λαύριο υποβιβάστηκε ύστερα από τις εξελίξεις της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, εντούτοις θα συνεχίσει στα σαλόνια.

Έχοντας φτάσει σε συμφωνία, φυσικά, δεν υπήρχε λόγος να εκκρεμεί το αίτημα για παραμονή της ομάδας, στο οποίο όταν είχε τεθεί για πρώτη φορά είχαν άπαντες συμφωνήσει, αλλά στη συνέχεια... έκαναν πίσω. Η επιστολή στον ΕΣΑΚΕ είναι το πρώτο βήμα, πριν από την ενημέρωση για την εξαγορά του ΑΦΜ της Κύμης.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με το παρόν δηλώνουμε ότι αποσύρουμε το αίτημά μας με αρ. πρωτ. 627/3-7-2019 που αφορά την παραμονή της ομάδας στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε και να υποστηρίζουμε πως το αίτημά μας εκτός από ηθικά σωστό και δίκαιο έχει ουσιαστικά νομική βάση. Παρ' όλα αυτά παραιτούμαστε από κάθε δικαίωμα ή νομική διεκδίκηση για τους κάτωθι λόγους:

- Δεν επιθυμούμε να ταλαιπωρούμε τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος καθώς και το ίδιο το πρωτάθλημα επιδιδόμενοι σε αέναους δικαστικούς αγώνες που θα επιτείνουν την αβεβαιότητα και θα πλήξουν κι άλλο την αξιοπιστία του.

- Δε θα τολμούσαμε να στερήσουμε από καμία ομάδα το δικαίωμα συμμετοχής ή την ίδια τη συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία έστω και καθ' υπόνοια.

- Βασική μας αρχή είναι η προάσπιση και όχι η προσβολή του αθλήματος.

- Τέλος έχουμε μάθει να λύνουμε τα προβλήματά μας μόνοι μας και όχι πάνω στις πλάτες των άλλων.

Ως εκ τούτου, παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση.

Για την ΚΑΕ Λαύριο,

Γιάννης Ψαράκης».

Οριστικό: Απέσυρε το αίτημα παραμονής το Λαύριο και μένει μέσω Κύμης! (pic)