MENU

Έπειτα από αρκετές συνελεύσεις στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και πολλές... περιπέτειες, το Λαύριο θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Basket League. H ομάδα της Λαυρεωτικής θα πάρει τη θέση της Κύμης, η οποία δεν θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Έτσι, οι ιθύνοντες την ομάδα έχουν ήδη σηκώσει μανίκια ενόψει της νέας σεζόν. Ο Χρήστος Σερέλης θα συνεχίσει το έργο του στο Λαύριο για μια ακόμα σεζόν, παραμένοντας ακλόνητος στο πόστο του

Αυτό που θα αλλάξει όμως είναι τα πρόσωπα στο προπονητικό σταφ της ομάδας. Οι Κώστας Πασχάλης και Σάκης Παραλικας δεν θα συνεχίσουν στην άκρη του πάγκου του Λαυρίου, εν αντιθέσει με τον επί χρόνια αρχηγό της ομάδας, Σάκη Γιαννακόπουλο, που για μια ακόμα σεζόν θα είναι ασίσταντ του Σερέλη.

Σε αυτούς θα προστεθεί ο Ισίδωρος Κουτσός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν βοηθός προπονητή στην Κύμη, στο πλευρό του Γιάννη Καστρίτη, ενώ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή.

Ο Κουτσός αναμένεται να αποτελέσει τον συνεργάτη του Σερέλη τη νέα σεζόν, ενώ ήδη έχουν τεθεί επί τάπητος τα μεταγραφικά ζητήματα στο Λαύριο, το οποίο αναμένεται να κάνει στοχευμένες επιλογές όσον αφορά τους ξένους.

Προχωράει με Σερέλη και αλλαγές στο προπονητικό σταφ το Λαύριο