MENU

Η Εφές πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία φέτος και έφτασε μέχρι τον τελικό της Euroleague, με σταθερή πορεία και «γεμάτες» εμφανίσεις. Το τρόπαιο πήγε τελικά στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, όμως οι Τούρκοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και η διοίκηση της ομάδας έκανε αμέσως τις απαραίτητες κινήσεις για τη νέα σεζόν.

Μετά την θετική ολοκλήρωση στις επαφές με τον Εργκίν Αταμάν, τον Μπράιαντ Ντάνστον και τον Κρούνοσλαβ Σίμον, το SDNA αποκαλύπτει πως η Εφές έκλεισε και την περίπτωση του Σέιν Λάρκιν! Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν φανταστικός στο Final Four και αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο στην πορεία της ομάδας μέχρι την δέυτερη θέση της Euroleague, «διαλύοντας» τις άμυνες της Ρεάλ και της ΤΣΣΚΑ στη Βιτόρια. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Λάρκιν έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Final Four 59π) και σε όλους τους τελικούς της διοργάνωσης (29π κόντρα στους Ρώσους).

Το συμβόλαιο του άλλοτε παίκτη των Σέλτικς είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι, όμως η Εφές δεν άφησε... λεπτό να πάει χαμένο και πρόλαβε όλους τους «μνηστήρες». Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο Λάρκιν έδωσε τα χέρια για νέο, διετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές που ξεπερνούν τα πέντε εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Η «χρυσή» συμφωνία περιλαμβάνει NBA out μέχρι τα μέσα Ιουλίου, με τον Λάρκιν να έχει την επιλογή να αγωνιστεί στον «μαγικό κόσμο», σε περίπτωση που βρει εγγυημένο και καλύτερο συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Φυσικά, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Εφές κρατά ισχυρή την θέση της και δείχνει τις προθέσεις της για τη νέα σεζόν.

Οι Τούρκοι κράτησαν άλλωστε τους βασικούς πυλώνες της φετινής επιτυχίας, αφού πριν λίγες ώρες προηγήθηκαν οι συμφωνίες με τους Εργκίν Αταμάν, Μπράιαντ Ντάνστον και Κρούνοσλαβ Σίμον, ενώ συνολικά οι... αστραπιαίες κινήσεις τους θέτουν τον πήχη για τη νέα σεζόν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

https://www.youtube.com/embed/qh_ZuD7o8xQ?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
https://www.youtube.com/embed/3zh-hCs4JuA?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Μένει στην Εφές με... χρυσό συμβόλαιο ο Λάρκιν! (vids)