MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE

Επίδειξη ισχύος απέναντι στην Σπάρτη των πολλών προβλημάτων έκανε η Δόξα Δράμας, πετυχαίνοντας παράλληλα την πιο επιβλητική της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 4΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε κεφαλιά του Μπαϊκαρά.

Οι «μαυραετοί» μετά το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν κυριάρχησαν πλήρως στο ματς και στο 13΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, χάρη σε σουτ του Δούμτσιου. Από το σημείο εκείνο και μετά η Δόξα είχε αρκετές ευκαιρίες για να κάνει το 0-3, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 23΄, το σουτ όμως του Μπαϊκαρά αντί για τα δίχτυα του Σφέρτσου σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του. Ότι δεν κατάφεραν οι Μακεδόνες σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 35΄ με τον Κρητικό, ενώ στο 39΄ ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που έκανε το 0-4.

Στο 40΄ ο Δούμτσιος με το δεύτερο του προσωπικό γκολ, αυτή τη φορά με κεφαλιά έκανε το 0-5 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56΄ η Δόξα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6, ενώ στο 90΄ ο Μπαϊκαρά με το δεύτερο του προσωπικό γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-7, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Αποστολάκος): Σφέτσος, Δαδάκος, Τσίμαν, Ζαχαριουδάκης, Ρόμο, Καλούσης, Ντούσκας, Ντούμαρ. Γκιάτας, Καινούργιος

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Κρητικός, Μάρτινς (46′ Κρουθ), Δούμτσιος, Σιώπης (57′ Βοσνιάδης), Καψάλης, Λεμονής, Μπαϊκαρά, Ρουγκάλας, Μακρής (46′ Αυγενικού)

Σπάρτη - Δόξα Δράμας 0-7