MENU

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1ος όμιλος

Αετός Ορφανού – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-1

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Αετός Ορφανού, ο οποίος πέτυχε την πέμπτη του νίκη μέσα στην έδρα του και συνολικά δέκατη στο πρωτάθλημα. Στα του αγώνα η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα ήταν αυτή που μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 11΄ άνοιξε το σκορ με τέρμα του Βουζουλίδη.

Στο 15΄ η ομάδα της Καβάλας πήρε αέρα δύο τερμάτων, χάρη σε πλασέ του Δουμάνη, ενώ στο 20΄ ο Μουδούρογλου έκανε το 3-0, καθαρίζοντας από το πρώτο κιόλας μέρος την υπόθεση νίκη. Στο 29΄ο Καραγιαννίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο των «ασπρόμαυρων» κάνοντας το 4-0, ενώ στο 42΄ ο Μουδούρογλου με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα έκανε το 5-0.

Στο β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχοντας κλειδώσει την νίκη από το πρώτο ημίχρονο κατέβασαν ταχύτητα. Από την πλευρά τους οι Εβρίτες, το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 77΄ με τον Μαρασλή, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 5-1 αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του αγώνα.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Δημήτρης Σίτσας): Κυφωνίδης, Μήττας, Βουζουνίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Κάμπατζης, Μουδούρογλου, Γεράκης, Δουμάνης, Καζαντζίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Δίγκας): Μπαμπλής, Κούπας, Λυμπέρης, Λίτσιος, Γκαϊδατζής, Γκουντενούδης, Αντωνιάδης, Καρακασίδης, Μπινόπουλος, Κεσσάτης, Μαρασλής.

4ος όμιλος

Στυλίδα – Φωκικός 2-1

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε η Στυλίδα, η οποία πανηγύρισε την τέταρτη της νίκη μέσα στην έδρα της. Η ομάδα του Κώστα Αλεξίου ήταν αυτή, η οποία άνοιξε το σκορ στο 29΄ με τον Καραμπότση.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, στο 39΄ με τέρμα του Τσούτσια. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 67΄ η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να επανακτήσει το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ακασού, έπειτα από χέρι στο οποίο υπέπεσε ο Καρδάσης. Μετά την εξέλιξη αυτή, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

Γ΄Εθνική: Πεντάρα ο Αετός, επιστροφή στις νίκες για την Στυλίδα