MENU

Εναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από τους Κιτρινόμαυρους, ο δυναμικός στόπερ επιστρέφει στην ποδοσφαιρική του Ιθάκη. Για τον Βράνιες, το comeback στην Ελλάδα για να φορέσει και πάλι τη φανέλα με τον Δικέφαλο ήταν κάτι που ο ίδιος ήθελε πολύ, κάτι που επεδίωξε να συμβεί και που ‘δούλευε’ εδώ και έναν μήνα. Ο 38 φορές διεθνής Βόσνιος, είναι ξανά στην ΑΕΚ, η οποία τον αποκτά με δανεισμό ενός έτους χωρίς στο συμβόλαιό του να μπει option αγοράς, ενώ μπορεί να νιώθει ότι βρίσκεται σε θέση ισχύος για να τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή σε 12 μήνες.

Ο Βράνιες ταξίδεψε μόνος του με πτήση από τις Βρυξέλλες και στην Αθήνα τον περίμεναν φίλοι της Ενωσης για να τον υποδεχθούν, να τον αποθεώσουν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Ο πρώην άσος των Ερυθρού Αστέρα, Κρασνοντάρ, Σπόρτινγκ Χιχόν, έπαιξε στην ΑΕΚ από το 2016 μέχρι το 2018 και σε δύο σεζόν πραγματοποίησε 57 εμφανίσεις και πέτυχε 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στη δεύτερη από αυτές, αποτέλεσε βασικό εργαλείο στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και κατέγραψε την καλύτερη αμυντική επίδοση όλων των εποχών καθώς η Ενωση δέχθηκε μόλις 12 γκολ.

Στην Αθήνα ο Βράνιες!