MENU

Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τραγουδούν ρυθμικά εμβατήρια για την Μακεδονία ενώ αυτά εναλλάσσονται με ποντιακά τραγούδια και συνθήματα υπέρ του Δικεφάλου. Το "παρών" στο συλλαλητήριο δίνει μεταξύ άλλων και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Οι συγκεντρωμένοι έχουν σηκώσει μεγάλο πανό μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου το οποίο αναγράφει: «Προδότες, πολιτικοί, Μακεδονία γη ελληνική». Το κάλεσμα διαμαρτυρίας πραγματοποιούν τρεις Σύνδεσμοι του Δικεφάλου (Μακεδόνες, Νεάπολη, Πολίχνη), και όπως τονίζουν ο σκοπός της είναι συμβολικός. Μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα κατευθυνθούν προς το γήπεδο της Τούμπας.

«Στις 7/4 ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 13:00 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση για την Μακεδονία μπροστά στο άγαλμα του Μεγαλύτερου Έλληνα Στρατηλάτη. Ο σκοπός της συγκέντρωσης είναι συμβολικός. Η ταυτότητα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Μακεδονίας είναι άμεσα συνδεδεμένες. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτος. Με την λήξη της συγκέντρωσης όλοι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα για να στηρίξουμε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Μακεδόνες, Νεάπολη, Πολίχνη».

Πηγή: ethnos.gr

Βίντεο και εικόνες από το συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ για τη «Μακεδονία»