Από το βράδυ της Δευτέρας ο γιος του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρου Παναγιώτου, Τάσος Παναγιώτου, είναι ο νέος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό.

Την ίδια ημέρα έγινε και όλη η κατανομή αξιωμάτων στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, μιας και το ψηφοδέλτιο στις εκλογές που προηγήθηκαν ήταν έτσι κι αλλιώς κοινό και ενιαίο.
Αποτελούνταν από 15 άτομα τα οποία όπως ήταν φυσικό και εξελέγησαν, ενώ το σύνολο των ανθρώπων που ψήφισαν ήταν 56, όλα τακτικά μέλη του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός
Νέα πρόσωπα στο συμβούλιο είναι ο Τάσος Παναγιώτου, ο οποίος ανέλαβε και την προεδρία, διαδεχόμενος τον Βασίλη Χατζημιχαηλίδη , όπως και οι κ.κ. Χατζηδημητρίου, Σολούγκας και Σταυρόπουλος, καθώς επίσης και η Ελένη Ταϊρη.
Στο συμβούλιο παρέμειναν από το παλαιό διοικητικό συμβούλιο οι κ.κ. Γκράτζιος, Μηλούσης, Εμμανουηλίδου, Τσιαντής, Καλαϊτζίδης, Κώστογλου, Παυλίδου και η κ. Θεοδωρίδου

Αλλαγή σελίδας στον ερασιτέχνη Πανσερραικό

Με τον Σερραίο επιχειρηματία Τάσο Παναγιώτου να καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου, την  Καίτη Εμμανουηλίδου και τον Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου τις θέσεις των αντιπροέδρων, τον Ζήση Γκράτζιο αυτή του γενικού γραμματέα και τέλος την θέση του ταμία η οικονομολόγος Ελένη Ταΐρη, ολοκληρώθηκε η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη Πανσερραικού.
Πέρα από τον Χατζημιχαηλίδη από τον ερασιτέχνη Πανσερραικό αποχώρησαν οι Πυρινής, Οικονομόπουλος, Σιδέρη, Κουτρουβέλης και Μπούμπα.
Πρώτος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό το 1975 ήταν ο αείμνηστος Γιώργος Οικονόμου,ενώ οΠανσερραϊκός στο ποδόσφαιρο όπως είναι γνωστό ιδρύθηκε το 1964 με πρώτο πρόεδρο τον Ευάγγελο Χατζηαθανασιάδη
Ο Χαράλαμπος Μπιτζίδης διαδέχεται για λίγο στην προεδρία του Ερασιτέχνη τον Γιώργο Οικονόμου για να γίνει η μετάβαση από το ερασιτεχνικό σωματείο στο επαγγελματικό, ενώ στη συνέχεια αναλαμβάνει πρόεδρος στη νέα ΠΑΕ, που διαχωρίζεται από τον Ερασιτέχνη και αναλαμβάνει για ένα διάστημα πρόεδρος σε αυτόν ο Βασίλης Τσικές τον οποίο διαδέχεται στην συνέχεια ο Γιώργος Οικονόμου που επιστρέφει στην προεδρία του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού
Ο Γιώργος Σιδέρης όμως ήταν αυτός που διετέλεσε και γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας και κατάφερε να γίνει ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός , αφού για 27 ολόκληρα χρόνια ήταν ο διοικητικός ηγέτης του Ερασιτέχνη.
O k. Σιδέρης το 2009 παρέδωσε την προεδρία στον νομικό Βασίλη Χατζημιχαηλίδη που δυστυχώς επί προεδρίας του κλήθηκε δύο φορές να διαχειριστεί το θέμα των εφόρων και στην ποδοσφαιρική ομάδα, την μία το 2013 με το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη και το περσινό καλοκαίρι με την υποβιβασμό της ομάδας στη Football league.
Ο Βασίλης Χατζημιχαηλίδης παρέδωσε προχθές τα ηνία του Πανσερραικού στον Τάσο Παναγιώτου, που υπηρέτησε όπως είναι γνωστό για πολλά χρόνια την ομάδα μπάσκετ των Ικάρων,  και είναι πλέον ο νέος πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

Με την απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου την διοίκηση του ερασιτέχνη Πανσερραικού αποτελούν:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ : Πρόεδρος
  2. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Α΄ Αντιπρόεδρος  -  Υπεύθυνη  δημοσίων σχέσεων
  3. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Β΄ Αντιπρόεδρος  - Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος 
  4. ΓΚΡΑΤΖΙΟΣ  ΖΗΣΗΣ:  Γ. Γραμματέας -  Γεν. Αρχηγός των τμημάτων του υγρού στίβου  -  Έφορος κολύμβησης
  5. ΤΑΪΡΗ  ΕΛΕΝΗ :  Ταμίας
  6. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Γ. Αρχηγός των υπολοίπων  τμημάτων
  7. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ  ΘΩΜΑΗ: Έφορος συγχρονισμένης κολύμβησης
  8. ΤΑΤΙΤΖΙΚΙΔΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Έφορος  υδατοσφαίρισης
  9. ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ: Έφορος τεχνικής  κολύμβησης  -  χόκεϋ επί πάγου
  10.  ΜΗΛΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Έφορος μπάσκετ ανδρών
  11.  ΣΟΛΟΥΓΚΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Β΄ Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος
  12.  ΠΑΥΛΙΔΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Β΄ Έφορος τεχνικής κολύμβησης
  13. ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ: μέλος 
  14. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΕΣΤΗΣ: μέλος
  15.  ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: μέλος<

Με την ίδια  απόφαση του Δ.Σ. παραμένουν  εξωδιοικητικοί  έφοροι τμημάτων οι παρακάτω:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:  ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ-ΤΡΙΑΘΛΟ:  ΠΑΡΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ:  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΜΑΣΤΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΤΑΤΙΤΖΙΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΛΠΙΚΟ ΣΚΙ:  ΜΑΡΜΑΡΕΛΛΗΣ   ΙΩΑΝΝΗΣ

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...