Στο Σιδηρόκαστρο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2018, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Καρπουχτσής.

Ο κ. Καρπουχτσής επισκέφθηκε το Δημαρχείο Σιδηροκάστρου και συνομίλησε με τους υπαλλήλους των υπηρεσιών στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Αμέσως μετά μετέβη στους χώρους της λαϊκής αγοράς, όπου συζήτησε με παραγωγούς, μικροπωλητές, επαγγελματίες της περιοχής, καθώς και με τους πολίτες.

Άκουσε, κατέγραψε τις ανησυχίες τους και δεσμεύτηκε ότι την επομένη των εκλογών θα καταβάλλει όλες του τις προσπάθειες για να δώσει λύση στα προβλήματα τόσο της περιοχής, όσο και της Π.Ε. Σερρών.

«Βρεθήκαμε σήμερα στην πόλη του Σιδηροκάστρου. Επισκεφθήκαμε τον Δήμο Σιδηροκάστρου και τη λαϊκή αγορά. Το κλίμα κατά την επαφή με τους πολίτες ήταν θετικό, καταγράψαμε τις ανησυχίες τους, συζητάμε και μέσα από τον διάλογο γίνεται αντιληπτή η δουλειά που έχει γίνει από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ενημερώνουμε τους πολίτες για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία για μια Ελλάδα των πολλών. Το μήνυμα που λάβαμε σήμερα από το Σιδηρόκαστρο είναι ότι οι πολίτες αναζητούν νέους ανθρώπους, επιζητούν την αλλαγή, επιζητούν κάτι φρέσκο και διαφορετικό, αλλά κάτι που να έχει ουσία και περιεχόμενο, να μπορεί να τους βοηθήσει στην καθημερινότητά τους  και να είναι δίπλα τους και τις επόμενες ημέρες» κατέληξε ο κ. Καρπουχτσής.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...