Συνεχίζει τις επισκέψεις του στα χωριά της Π.Ε. Σερρών, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής ενόψει της προεκλογικής περιόδου για τις Εθνικές εκλογές τις 7ης Ιουλίου.

Ο κ Καρπουχτσής συναντά τους κατοίκους της περιφέρεια συζητά μαζί τους για το διακύβευμα των εκλογών και παρουσιάζει στους πολίτες τα όσα προσπάθησε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να υλοποιήσει και αυτά που έχει ως στόχο να κάνει πράξη την επόμενη τετραετία.
Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε στο Γόνιμο, τη Βυρώνεια, το Μεγαλοχώρι, το Νέο Πετρίτσι Σερρών και το Χορτερό.
"Οι επαφές με τον κόσμο συνεχίζονται συζητώντας το τι πέτυχε η κυβέρνηση σε μια δύσκολη περίοδο και τι προγραμματίζουμε για την ερχόμενη τετραετία, με έμφαση στην ανάπτυξη για τους πολλούς. Η ζεστασιά που μας δίνουν οι άνθρωπο του νομού μας και η ομορφιά του τόπου μας στη διαδρομή κατά την περιοδεία μας ανταμείβουν" ανέφερε ο κ. Καρπουχτσής.
Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών βρέθηκε στη Νιγρίτα επικοινώνησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στους μικροπωλητές και στους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς ενώ με τους κατοίκους της περιοχής αναφέρθηκε στα βήματα που έχουν γίνει για την αναβάθμιση του τομέα της υγείας και της δημόσιας περίθαλψης. "Στον τομέα της Υγείας ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε και υλοποίησε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
-Ελεύθερη πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στη δημόσια υγεία.
-Ενίσχυση του ΕΣΥ με προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό
-Ίδρυση νέων νοσοκομείων
-Νέα πολιτική τιμολόγησης-αποζημίωσης φαρμάκων μειώνοντας την οικονομική επιβάρυνση των ασθενών
-Για πρώτη φορά δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα για 800.000 παιδιά" κατέληξε ο κ. Καρπουχτσής.

Διαβάστε επίσης:

  • Ευχαριστήριο μήνυμα του Κωστή Ιωαννίδη Μετά την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Σερραίες και Σερραίους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σ’ εμάς, που πίστεψαν σε εμένα και συνετ...