Το νόμο στα χέρια του επιχείρησε να πάρει 55χρονος από τις Σέρρες, όταν πυροβόλησε σε ομάδα επίδοξων διαρρηκτών που επιχείρησε να εισέλθει στην αγροικία του. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Σιγής στην πόλη των Σερρών όταν τρεις άνδρες ηλικίας 47, 44 και 20 ετών προσπάθησαν να διαρρήξουν την αγροικία και ο ιδιοκτήτης της πυροβόλησε δύο φορές για εκφοβισμό με δίκαννο κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο ένας εκ των εισβολέων, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Μετά τους πυροβολισμούς οι άλλοι δύο επίδοξοι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή, αλλά η Αστυνομία κατάφερε εντόπισε και συνέλαβε τον 44χρονο, ενώ αναζητείται ο τρίτος συνεργός ηλικίας 20 ετών, τα στοιχεία του οποίου έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της αγροικίας τηλεφώνησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και στην συνέχεια παραδόθηκε, ενώ σήμερα δράστης και επίδοξος διαρρήκτης θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: