Ο Εμπορικός Σύλλογος  Ν. Σερρών εορτάζει τα «100 χρόνια από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών » το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Γ. Χρηστίδης, στον 3ο όροφο  του Επιμελητηριακού Μεγάρου Σερρών, Π . Κωστοπούλου 2,  Σέρρες.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας ( ΕΣΕΕ) , κ Γιώργος  Καρανίκας , ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου  Παραγωγικότητας & Επιχειρηματικότητας Κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονίας&  Θράκης (ΟΠΕΚΑΜΘ), κ Παντελής Φιλιππίδης,  το μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ε.Ε. στις Βρυξέλες και μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ κ.  Δημήτρης Δημητριάδης, αλλά και οι Πρόεδροι των Νομών, Καβάλας, Δράμας, Κιλκίς, Γουμένισσας, Αξιούπολης, , Πολυγύρου ,Ουρανούπολης,  Νέας Καλλικράτειας, Ιερισσού, Μαρμαρά , Μουδανιών,  Ορεστιάδας, Ξάνθης, Κατερίνης, Θέρμης.

Στα πλαίσια του εορτασμού η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών θα απονείμει τιμητικές πλακέτες στους επιχειρηματίες της πόλης μας που διετέλεσαν Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου της τελευταίας 20ετιας.

Την εκδήλωση θα διανθίσει μουσικά το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο "The voices" του Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ υπό την διεύθυνση της μαέστρου Αναστασίας Ταπέ.

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019,  οι προσκεκλημένοι μας θα  ξεναγηθούν στην Λίμνη Κερκίνη όπου θα παρατεθεί γεύμα  με τοπικά εδέσματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Μηλίγκα Κυριακή

Διαβάστε επίσης: