Επέδειξαν περισσό θράσσος δύο νεαροί, οι οποίοι δεν δίστασαν να ληστέψουν ανυπεράσπιστη γυναίκα, την ώρα που έκανε τον περίπατό της στο πρώην Στρατόπεδο Παπαλουκά. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Η γυναίκα πήγε στο πρώην Στρατόπεδο Παπαλουκά, όπως άλλωστε κάνουν πολλοί Σερραίοι, για περπάτημα. Τότε ήταν που οι δύο νεαροί της επιτέθηκαν, της άρπαξαν την αλυσίδα από το λαιμό και το έβαλαν στα πόδια. Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας Δίας, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και του Αστυνομικού Τμήματος για να επιληφθούν του περιστατικού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της ομάδας Δίας καταδίωξαν τον έναν εξ αυτών, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει πάνω σε άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, οι οποίοι και τον συνέλαβαν. Αλλά, οι πληροφορίες θέλουν τα στοιχεία του δεύτερου φερόμενου δράστη, ο οποίος και αναζητείται, να είναι γνωστά στην αστυνομία, καθώς φέρεται να είχε εμπλακεί στην απόπειρα διάρρηξης που είχε γίνει σε αγροικία κοντά στο νοσοκομείο.

Ένα θέμα που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, καθώς τότε ο ιδιοκτήτης της αγροικίας φέρεται να είχε πυροβολήσει τον ένα εκ των δραστών.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 127 επισκέπτες